Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzbunarea lui J.Lo: Cum își transformă Jennifer Lopez despărțirea de Ben Affleck într-o șansă pentru Oscar

Răzbunarea lui J.Lo: Cum își transformă Jennifer Lopez despărțirea de Ben Affleck într-o șansă pentru Oscar
Jennifer Lopez, după recenta ei despărțire de Ben Affleck, este hotărâtă să facă din anul următor cel mai bun din cariera ei.

 În ciuda turbulențelor personale din cauza despărțirii lor extrem de mediatizate, Lopez rămâne concentrată pe proiectele profesionale. În mod special, ea vizează recunoașterea la Hollywood, dorind să câștige un premiu Oscar.

Ambiția lui Lopez de a câștiga un Oscar nu este nouă. Ea a simțit că a fost nedrept ignorată pentru rolul din ,,Hustlers’’, însă rolul ei din filmul ,,Unstoppable’’ este văzut ca următoarea ei mare șansă. Acest film, produs de Ben Affleck și colaboratorul său de lungă durată, Matt Damon, îi oferă lui Lopez un rol secundar dar puternic, despre care surse spun că ar putea să îi aducă mult doritul Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol secundar. Conform unor surse, prestația lui Lopez este senzațională, iar cei care au văzut deja filmul o laudă pentru talentul său actoricesc.

Pentru Lopez, câștigarea unui Oscar înseamnă mai mult decât o reușită profesională; este parte dintr-o narațiune de revenire. Ea folosește această etapă a vieții sale pentru a dovedi că, în ciuda eșecurilor personale mediatizate, rămâne puternică și neînfrântă. O sursă apropiată lui Lopez a declarat pentru Daily Mail că scopul ei este să arate lumii că nu a fost definită sau învinsă de viața ei amoroasă tumultuoasă. În schimb, este pregătită să „strălucească mai puternic ca niciodată,” atât pe plan personal, cât și profesional.

„Cred că mulți oameni i-au subestimat abilitățile de actriță pentru că este atât de glamour, dar acest film parcă este un semnal de alarmă, ca și cum ar spune: ‘Hei, oameni buni, ea chiar știe să joace impecabil’”, a adăugat sursa menționată anterior.

Lecții de independență și drumul către Oscar după despărțirea de Ben Affleck

Chiar Lopez a vorbit despre faptul că și-a găsit fericirea în interiorul ei și că nu mai caută validare din partea altora, marcând o schimbare semnificativă în evoluția sa personală. Ea a subliniat într-un interviu cu comedianta Nikki Glaser că acum se concentrează pe bunăstarea sa și pentru a-și dovedi că poate reuși pe cont propriu.

„Trebuie să fii complet, dacă vrei ceva complet. Trebuie să fii bine pe cont propriu. Am crezut că am învățat asta, dar nu am făcut-o. Și apoi, în vara asta, a trebuit să-mi spun: Trebuie să mă retrag și să fiu pe cont propriu. Vreau să-mi dovedesc că pot face asta”, a mai spus J.Lo în interviul dat comediantei Nikki Glaser. 

În cele din urmă, 2025 promite să fie un an crucial pentru Jennifer Lopez, în care își canalizează energia pentru a-și îndeplini visul de a câștiga Oscarul, consolidându-și statutul de forță de neoprit în Hollywood.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri