Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Simion, fotografie inedită cu tatăl său care a purtat pentru prima dată papion

Răzvan Simion, fotografie inedită cu tatăl său care a purtat pentru prima dată papion
Răzvan Simion continuă să împărtășească momente inedite de la nunta cu frumoasa Daliana Răducan. Fanii au fost extrem de încântați să-i vadă părinții.

Răzvan Simion a fost extrem de mândru să-i aibă alături pe părinții săi, care au fost la înălțime cu ținutele alese. Fiul prezentatorului a purtat pentru prima dată un costum adevărat, iar tatăl acestuia a arătat perfect cu papion

Fiul lui Răzvan, pentru prima dată în smoking

Fiul lui Răzvan Simion, impecabil în primul său smoking

Răzvan Simion le-a făcut o bucurie imensă fanilor cu două fotografii inedite de la nuntă. Într-una dintre acestea, mirii apar alături de părinții prezentatorului. Răzvan e fericit că tatăl său a acceptat într-un final să poarte papion. O prezență care a atras privirile tuturor a fost și mama lu Răzvan, care a arătat perfect într-o rochie neagră. Dar poate cel mai privit a fost fiul prezentatorului, Tudor, care a spart gheața purtând pentru prima dată un smoking.

„Ne vedem des și vorbim zilnic”

Răzvan Simion, mândru de părinții săi

Cu ceva timp în urmă, Daliana a povestit în ce relații se află cu copiii soțului său. Arhitectul a mărturisit că prezentatorul „a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente”. Lucrurile funcționează atât de bine încât „ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată”.

„Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi”

Răzvan și Daliana au avut nunta pe care și-au dorit-o

În ziua în care și-a unit destinul cu cel al lui Răzvan Simion, Daliana Răducan a postat un mesaj pe contul de socializare, care spune totul despre povestea de iubire pe care o trăiește. „A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine.

Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipă în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru.

Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Va invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nuntă noastră.”, au fost cuvintele Dalianei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre