Simona Ionescu / Redactor Șef

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit. „Astăzi am rostit DA-ul nostru”

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit. „Astăzi am rostit DA-ul nostru”
8 iunie 2024 este o zi pe care Răzvan Simion și Daliana Răducan nu o vor uita niciodată. Astăzi și-au unit destinele, rostind „DA-ul nostru”.

Răzvan Simion și Daliana Răducanu au strălucit la propria nuntă. Cei doi și-au anunțat fanii că au spus „DA-ul nostru” și le-au promis că le vor pregăti cele mai frumoase momente de la nuntă.

„Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt”

Răzvan Simion și Daliana Răduca s-au căsătorit

Cu puțin timp în urmă, Daliana Răducanu, a dat vestea cea mare pe contul său de socializare. Astăzi, prințul vieții ei a dus-o în fața altarului, unde și-au jurat unul altuia dragoste pentru tot restul vieții.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună”, a anunțat Daliana.

„Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezenta familiilor noastre dragi”

Răzvan și Daliana au spus cel mai frumos da din viață

„Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru.

Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezenta familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucuram împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră”, a fost mesajul frumoasei mirese.

Ce ținute au ales mirii

Daliana a strălucit în rochia de mireasă din dantelă

Răzvan Simion a arătat perfect într-un costum negru, cu papion și pantofi în aceeași nuanță, la care a asortat o cămașă albă și o batistă. Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” a sorbit-o din priviri pe mireasa vieții sale, Daliana Răducan care a fost ca o prințesă din povești.

Daliana a ales o rochie de mireasă din dantelă albă, care i-a scos în evidență trupul perfect, la care a accesorizat o pereche de cercei cu diamante, iar la gât a avut un colier tot din dantelă albă. Cei doi miri s-au fotografiat într-o mașină de epocă neagră, iar fericirea li s-a citit în priviri.

„Frumoși ca dintr-un basm”

Răzvan și-a sorbit mireasa din priviri

La scurt timp după ce au postat fotografiile pe contul de socializare, vedetele le-au trimis felicitări. Printre primele persoane care le-a urat fericire a fost astrologul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Bianca Nuțu: „Sunteți atât de frumoși, ca dintr-un basm. Casă de piatră”. Felicitări au venit și din partea Adelinei Pestrițu, Simonei Pătruleasa, Diana Munteanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre