Simona Ionescu / Redactor Șef

Reacție neașteptată a fiului lui Cher în procesul intentat de artistă. Să vedeți cine e „artileria grea”

Reacție neașteptată a fiului lui Cher în procesul intentat de artistă. Să vedeți cine e „artileria grea”
Finele anului trecut a marcat debutul unui proces care se anunță lung și plin de picanterii. După modelul Britney Spears, Cher a cerut în instanță să îi fie acordat drept de tutelă asupra banilor fiului ei, major de altfel. Chiar însurat; dar dependent de droguri.

După  ce a așteptat să treacă sărbătorile, fiul lui Cher a decis că e momentul să scoată „artileria grea” în lupta juridică cu mama sa. Prin urmare, Elijah Blue Allman și-a trimis în luptă nevasta.

În vârstă de 47 de ani, Elijah Blue Allman este fiul mai mic al lui Cher și al celui de-al doilea soț al ei, legendarul muzician Greg Allman. Bătălia noră – soacră va fi dură, după cum se anunță privind numai documentele depuse până acum în instanță.

Fiul lui Cher reacționează în procesul intentat de artistă

În noile documente juridice, obținute de TMZ, Elijah și soția  sa, Marieangela King, prezintă motivele pentru care nu are nevoie ca mama sa să intervină ca tutore conservator al averii sale. Mai mult, cei doi o atacă  pe Cher și îi aduc acuzații cu adevărat grave în acest proces.

Fiul lui Cher, Elijah Blue Allman, o aduce pe soția sa, Marieangela King, să îl apere în procesul intentat de mama sa (Sursa foto: Instagram)

Elijah susține că acum este „curat”, că nu e mai droghează, că își plătește facturile și se angajează să gestioneze viramentele trimestriale pe care le primește prin renta înființată de regretatul său tată, Greg Allman. Anul trecut, în septembrie, casa bărbatului fusese debranșată de la electricitate pentru neplata facturilor, iar acesta s-a mutat la hotel.

Pe de altă parte, Cher susține că este îngrijorată că fiul său continuă abuzul de substanțe și că are probleme de sănătate mintală, care îl pun în imposibilitatea de a-și gestiona banii pe care îi primește de la trust.

Nora lui Cher scoate la înaintare „artileria grea”

Dar atacul vine frontal din partea nurorii. Marieangela King o acuză pe Cher că a orchestrat o răpire a lui Elijah și l-a ținut apoi captiv într-o unitate de dezintoxicare mexicană împotriva voinței sale.

Cher și nora sa sunt acum la cuțite, miza fiind banii pe care îi încasează, moștenire de la tatăl său, fiul artistei (Sursa foto: Instagram)

În documentele depuse de nora lui Cher, Marieangela susține că Elijah a fost dus în Mexic în luna octombrie și că acolo i s-a spus de către un medic angajat de artistă că va face terapie alternativă holistică. În fapt, susține soția fiului lui Cher, Elijah a ajuns de fapt într-o „închisoare improvizată, cunoscută sub numele de Baja Rehab, unde era ținut împotriva voinței sale”.

Nora lui Cher mai susține că a călătorit zilnic din L.A. County la Rosarito „pentru a-l salva pe Elijah din captivitatea aranjată de mama sa”. Ea spune că Elijah „a fost ținut captiv” acolo timp de 2 luni, până când agenții federali mexicani l-au escortat afară din stabiliment și l-au lăsat la graniță.

A fost stabilită data când va începe procesul

În timp ce Cher a negat vehement acuzațiile de răpire lansate de nora sa, Marieangela a mai lansat un atac. Soția lui Elijah a depus la dosar fotografii cu artista desprec care spune că o cunoaște de 11 ani , menite să demonstreze că Cher este „categoric nepotrivită” pentru a fi tutorele banilor fiului său major.

Marieangela King susține că Cher nu conduce, nu își face singură mâncarea sau nu se îmbracă singură și că i-ar fi spus că este „maniaco-depresivă”. Procesul va începe cu o audiere în instanță stabilită pentru 6 martie pentru a determina dacă Cher va fi numită tutore sau nu, mai arată sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre