Simona Ionescu / Redactor Șef

Regele Charles are cereri ciudate. Suveranul detestă uscătoarele de mâini

Regele Charles are cereri ciudate. Suveranul detestă uscătoarele de mâini
O cerere ciudată se referă la faptul că regele Charles a cerut ca indiferent unde pleacă, să aibă alături de el... propriile prosoape. Dar ciudățeniile nu se opresc aici.

După moartea regretatei regină Elisabeta, de când a venit la putere, regele Charles i-a lăsat fără cuvine pe cei care-i sunt aproape cu cererile sale ciudate.

Regele Charles a cerut ca prosoapele sale personale să-l însoțească în angajamentele oficiale. De asemenea, Suveranul detestă uscătoarele de mâini din cauza bacteriilor care se pot împrăștia.

Steagurile trebuie să fluture pentru regina Camilla de ziua ei de naștere

Regina Elisabeta a făcut lista de invitați pentru nunta lui Kate cu William: 777 de persoane

De asemenea, Charles cere ca steagurile de pe orice clădire să fluture pentru soția sa, regina Camilla, ori de câte ori e aniversarea acesteia. Și asta pentru că o adoră, deși povestea lor de dragoste e detestată de mulți britanici, motiv pentru care acesta nu e privit așa cum trebuie.

Ce s-a întâmpla cu lista de invitați de la nunta prințului William cu Kate

S-a aflat și faptul că în timpul logodnei prințului William cu Kate regina Elisabeta a făcut o listă cu 777 de persoane care urmau a fi invitate la marele eveniment. Ciudat este, spune Daily Mail că nici William, nici Kate, nu cunoșteau o persoană din cele 777. Ulterior, se crede că tot regina a umblat la listă și a mai tăiat din invitați, dar tot au mai rămas câteva sute… necunoscute.

Charles nu se îmbracă singur

Regina Elisabeta a grăbit divorțul dintre Diana și Charles

O altă cerere ciudată a regelui Charles este că își pune personalul să-l îmbrace. Servitorul său personal, a dezvăluit acest lucru în cartea sa „Not in front of the Gorgis”, mărturisind că niciodată Charles nu s-ar fi îmbrăcat singur. Să profite oare Suveranul de statutul său? Sau e doar extrem de pretențios, ținând cont de faptul că a cerut chiar și șireturile să îi fie călcate?

Regina Elisabeta a grăbit divorțul dintre prințesa Diana și Charles

Există și zvonuri potrivit cărora nu Charles ar fi cerut divorțul de prințesa Diana, ci însăși regina Elisabeta. Sunt puțini cei care știu și faptul că cei doi au fost despărțiți timp de trei ani înainte de a spune stop mariajului. Mai mult, regina le-ar fi trimis amândurora scrisori separate. Regina a preferat divorțul ca să liniștească spiritele, după ce fiul ei recunoscuse relația cu Camilla.

Regele Charles călătorește întotdeauna cu propriul scaun de toaletă

Regele Charles e pretențios și în ceea ce privește mâncare, așa că alături de soția sa trimite personalului lista cu alimentele care nu sunt pe gustul său și al Camillei. Nu vrea să ca le petreceri să se găsească decât lucruri pe care le adoră. Dar Tom Bower, în cartea sa, „Rebel Prince”, a dezvăluit și faptul că regele Charles călătorește întotdeauna cu propriul scaun de toaletă.

Din buchetele regale nu lipsește niciodată mirtul

Buchetele de nuntă trebuie să conțină mirt

Când vine vorba de o nuntă regală, ies la iveală alte cereri ciudate, de la lungimea mânecilor rochiilor de mireasă la buchetele de nuntă. Și este o regulă regală ca orice mireasă regală să aibă în buchet și mirt. Iar floarea specială provine chiar din grădinile regale vechi de 170 de ani. Semnificația din spatele mirtului este iubirea.

Sursă foto: youtube

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre