Simona Ionescu / Redactor Șef

Regele Charles e de neînduplecat. S-a decis să-i ia soției și ultima plăcere

Regele Charles e de neînduplecat. S-a decis să-i ia soției și ultima plăcere
Potrivit surselor, regele Charles e puțin supărat pe soția sa, Camilla, pentru că nu a respectat ordinele Palatului Buckingham și a vorbit despre încoronare.

Există tot mai multe zvonuri despre regina consoartă Camilla că ar fi dependentă de tutun, iar regele Charles i-a impus să renunțe cât mai repede.

Jurnaliștii străini spun că regina consoartă ar avea acest viciu de mai bine de 30 de ani, iar Charles s-a săturat să o tot vadă fumând. Drept urmare, a pus piciorul în prag și i-ar fi spus să caute cât mai repede o soluție care să o scape de această problemă. Pentru că nu e demn de o figură regală. Pe de altă parte, spun sursele, regele ar fi făcut tot ce s-a putut pentru ca acest lucru să nu se afle, pentru că nu vrea să fie pătată coroana britanică cu un gest lipsit de eleganță.

Charles, impresionat de cadoul primit de la Papa Francisc

În altă ordine de idei, regele Charles a fost impresionat de darul pe care papa Francisc i l-a făcut. E vorba de două părticele ale crucii pe care se spune că a fost crucificat Mântuitorul. Acestea au fost imediat încrustate într-o cruce sfințită pe care regele o va folosi la încoronare, pe 6 mai.

„Monarhii sunt profund emotionați și recunoscători pentru acest dar minunat. Darul reprezintă relația strânsă între Vatican și Marea Britanie care s-a consolidat de-a lungul domniei Majestății sale Regina Elisabeta care a întâlnit de-a lungul vieții cinci papi. Cele două bucăți au fost dispuse în formă de cruce și acoperite cu geam pe suprafața căruia a fost încrustat un quartz roz”.

„I-am dat Dianei glamour-ul ei, iar Camillei încredere în ea”

Surprinzător sau nu, Camilla a ales ca rochia pe care o va purta la încoronare să fie făcută de unul dintre designerii preferați de regretata prințesă Diana. De altfel, cei doi pare că sunt prieteni apropiați și au mai lucrat împreună. Oldfield a îmbrăcat-o pe Diana timp de zece ani, dar acesta i-a făcut ținute spectaculoase și reginei consoarte.

„I-am dat Dianei glamour-ul ei, iar Camillei încredere în ea”, a spus designerul la un moment dat. Potrivit presei britanice, o sursă a declarat că regina are mare încredere în Oldfield, care a ajuns la vârsta de 72 de ani. „Camilla are o prietenie apropiată cu Bruce de foarte mulți ani, așa încât el este alegerea naturală și evidentă. Camilla are încredere în el pentru că i-a livrat rochii în mai multe ocazii speciale recent.”, a spus sursa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre