Simona Ionescu / Redactor Șef

Regele Charles e hotărât să ierte. S-a produs marea împăcare cu prințul

Regele Charles e hotărât să ierte. S-a produs marea împăcare cu prințul
De câțiva ani încoace, familia regală o ține numai în probleme și drame, iar toate acestea s-au desfășurat sub ochii întregii lumi. Acum însă, regele Charles pare din ce în ce mai hotărât să îngroape securea, căci e hotărât să ierte. Astfel, s-a produs o mare împăcare cu prințul.

Regele Charles s-a hotărât să ierte și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca împăcarea să se producă. El și fratele său, prințul Andrew, erau în conflict de ceva timp, ba chiar Charles îl soma să se mute de pe proprietatea Royal Lodge din Windsor. 

În ultima vreme însă Andrew, duce de York, a fost văzut în public alături de membri ai familiei regale, inclusiv de Kate și William, cu care a fost văzut mergând la biserică recent. Potrivit unui apropiat al familiei regale, ideea de a merge la biserică a fost chiar a lui Charles. 

Regele l-a iertat pe prințul Andrew 

Regele ar fi fost cel care a sugerat ca William să îl conducă pe Andrew la biserica din Scoția atunci când familia a fost în vacanța de vară, demonstrând astfel că acesta din urmă este implicat în viața regală.

Charles l-a iertat pe prințul Andrew

Se pare că Charles a avut în ultima vreme mai multe discuții cu fratele lui și a decis că trebuie să îl ierte și să îl primească înapoi în familia regală. 

„Regele simte că are foarte multe pe cap. Și aceasta este o problemă în care vrea să tragă o linie”, a dezvăluit sursa. 

Problemele lui Andrew au început cu ani în urmă 

Prințul Andrew a căzut în dizgrație încă de când trăia regina Elisabeta. În urmă cu câțiva ani, Andrew a fost implicat în scandalul pedofilului Epstein, cu care avea legături. Mai mult decât atât,  ducele a fost acuzat de abuz sexual de către o femeie pe nume Virginia Giuffre. Cu toate că a negat mereu acuzațiile, Andrew a fost obligat să îi plătească acesteia despăgubiri în valoare de 12 milioane de lire sterline. 

Regele și Andrew sunt în dezacord cu privire la condițiile de locuit ale prințului la Royal Lodge

Regele și Andrew sunt în dezacord cu privire la condițiile de locuit ale prințului la Royal Lodge din Windsor. Charles vrea să îl convingă pe Andrew să se mai restrângă locativ pentru a economisi, semn că încă îl are la inimă pe fratele rătăcitor.

Situație incertă cu prințul Harry 

Cealaltă problemă din familia regală, anume ruptura dintre prințul Harry și tatăl și fratele său, dă și ea semne că ar merge pe drumul împăcării. Recent, Harry și-a sărbătorit ziua de naștere cu ocazia împlinirii a 40 de ani, iar Charles i-a transmis un mesaj oficial, așa cum nu mai făcuse de ani buni. 

O împăcare între prințul Harry și familia regală ar putea fi aproape

Mai mult decât atât, există zvonuri cum că Harry și-ar dori să se reîntoarcă în sânul familiei regale, după ce viața din Statele Unite l-a cam dezamăgit. Prințul ar avea în plan o strategie prin care să recucerească inima britanicilor, dar și a tatălui și fratelui lui. Ținând cont că Charles și-a iertat fratele, acest gest ar putea fi unul pregătitor pentru marea împăcare cu fiul său cel mic. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri