Simona Ionescu / Redactor Șef

Profeția se adeverește. La încoronare, Regelui Charles i s-a citit în stele că nu va domni mult

Profeția se adeverește. La încoronare, Regelui Charles i s-a citit în stele că nu va domni mult
Chiar înainte de încoronarea lui Charles, astrologii au cercetat stelele pentru a vedea cum îi va fi domnia. Ei au anunțat încă de atunci că era vizibil destinul implacabil. Îi era scris în stele să se confrunte cu probleme. Anunțul făcut de un astrolog celebru primăvara trecută, se împlinește zilele astea.

Profeția dinainte de încoronarea lui Charles i-a prezis că nu va domni mult. Aceasta pare că e mai aproape să se concretizeze decât ne-am fi imaginat. Simțul datoriei al regelui Charles va concura cu „tulburările sale interioare”, prezicea, acum un an, celebrul astrolog Patrick Arundell. Iar acum știm exact despre ce tulburări era vorba.

În decursul zilei de luni, Palatul Buckingham a anunțat, într-un comunicat oficial, că Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Abia ce fusese externat după o operație la prostată. Acum monarhul în vârstă de 75 de ani s-a întors la Londra de la Sandringham pentru a începe imediat tratamentul.

Harta astrologică a Regelui Charles. Când e următoarea cumpănă

Regele Charles al III-lea  se va confrunta cu o uriașă tulburare interioară, pe măsură ce realitatea noii sale vieți și presiunile coroanei apasă asupra sa, spunea, înaintea încoronării, un astrolog de renume, Patrick Arundell. El a avertizat încă de atunci că domnia lui Charles ar putea fi chiar mai scurtă decât se așteaptă mulți. Și că, poate, Prințul  William va interveni pentru a-l înlocui.

Dacă Regele Charles va decide să se retragă, fiul său cel mare, Prințul William, este cel care va urca pe tron

Explicându-și concluziile, care se bazează pe hărțile astrologice ale zilei de naștere a regelui, Patrick Arundell scria anul trecut, în Daily Mail: „Uranus, planeta surprizelor, a rebeliunii, a adevărurilor superioare și a dezbinării domină a 10-a casă publică din harta lui Charles și se confruntă cu Soarele său în două ocazii în acest an, pe 17 iulie și pe 8 octombrie 2023, iar apoi din nou pe 1 mai 2024.

Acest lucru, precum și faptul că Mijlocul Cerului său progresat (modul în care se conectează cu lumea largă) se află în prezent în Gemeni, se va întâlni cu Uranus Natal peste un an, sugerează că regele ar putea avea o domnie turbulentă”.

Cu toate acestea, „pe măsură ce aceste energii ating apogeul, o nevoie de a fi liber ar putea deveni profundă. Prin urmare, nu ar fi absolut deloc surprinzător dacă, la începutul verii anului 2024, Charles ar face loc fiului său William. De ce? Ei bine, unghiurile din harta sa astrologică evolutivă interioară se întorc toate la punctele cardinale, care sunt cele patru pietre de temelie ale astrologiei tropicale occidentale”, a mai explicat astrologul Patrick Arundell.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre