Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghe își face bagajul: va ajunge la mare

Reghe își face bagajul: va ajunge la mare
Planetele s-au aliniat în viața lui Laurențiu Reghecampf. Acesta își face bagajul.

După ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova, Reghe pare să fi rezolvat problema unui loc de muncă. Acum are nevoie și mai mare de bani: urmează divorțul și, în plus, are un copil mic, și o nouă iubită, de care trebuie să aibă mare grijă. Laurențiu Reghecampf (46 de ani) nu a rămas foarte mult timp fără echipă  după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul a fost deja prezentat la noua sa echipă. El va pleca la peste 2000 de kilometri distanță, la malul mării.

Reghecampf va antrena echipa Neftchi Baku, ocupanta locului doi în sezonul precedent în campionatul Azerbaidjanului.

Laurențiu Reghecampf, numit oficial

Se pare că negocierile au decurs rapid, astfel că iubitul Corinei Caciuc are din nou liniștea unui veni constant de acum înainte, după ce a încheiat relațiile cu craiovenii.

Neftchi Baku devine cea de a șasea echipă din străinătate din CV-ul lui Laurențiu Reghecampf, după Al-Hilal, Litex Lovech, Al-Wahda, Al-Wasl și Al-Ahli. Azerii au anunțat că Reghe a semnat un contract valabil pe două sezoane. Pe de altă parte, locul secund obținut în sezonul precedent le permite celor de la Neftchi să evolueze în preliminariile UEFA Conference League.

Noua echipă a lui Reghecampf a fost cap de serie la tragerea la sorți din turul doi, statut de care a beneficiat și FCSB-ul, dar a întâlnit un adversar dificil. Neftchi va trebui să treacă de ciprioții de la Aris Limassol.

Dacă se va califica în turul următor, sunt șanse mari ca Neftchi să nu mai beneficieze de statutul de cap de serie, astfel că poate întâlni adversari mai bine cotați, printre care și FCSB.

La Craiova, Reghe a ratat Cupa României

Înainte să i se rezilieze contractul, Laurențiu Reghecampf a avut 44 de meciuri pe banca tehnică a oltenilor. Doar 25 de victorii a înregistrat acesta, alături de 7 meciuri încheiate la egalitate și de 12 înfrângeri. Apoi a venit marea ratare: eșecul din semifinala Cupei României, cu Sepsi OSK.

„Pentru noi a fost o dezamăgire mare ratarea Cupei României. Eu am mai spus asta. Am spus exact ce am simțit în club, noi, craiovenii. A fost neașteptat. Nouă ne-a dat mari speranțe când am ajuns în semifinale. Erau 4 echipe pentru Cupa României și nu ne-a convenit, a fost un disconfort maxim. Dar nu era neapărat numai asta”, a spus Sorin Cârțu, la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre