Exclusiv. Corina Caciuc i-a găsit un prieten inedit copilului lui Reghecampf. Îi plimbă împreună. Foto

Exclusiv. Corina Caciuc i-a găsit un prieten inedit copilului lui Reghecampf. Îi plimbă împreună. Foto
Laurențiu Reghecampf ar trebui să fie în al nouălea cer, însă totul e umbrit de problemele din carieră. El a fost dat afară de la Universitatea Craiova, înainte de încheierea contractului, din cauza șprițurilor prea dese cu jucătorii și staff-ul în detrimentul antrenamentelor.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a deschis seria „nașterilor de vară” în showbizul românesc. Corina Caciuc a adus pe lume un băiețel de nota 10, Liam, al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf. Fiecare din băieții bărbatului, dincolo de faptul că au fost botezați cu prenume care încep cu litera L, sunt concepuți cu altă femeie.

De când a născut, Corina Caciuc a ținut să arate comunității ei de fani că se ține bine, și că, deși e pentru prima dată mamă, a rămas la fel de frumoasă și îngrijită și că se descurcă de minune.

Corina Caciuc i-a luat jucărie vie fiului lui Reghe: un rățoi

Corina Caciuc a arătat, ieri, că fiul ei și al lui Laurențiu s-a ales cu un prieten nou și moțat. Mai mult, tânăra mămică absolventă de Drept, îi plimbă pe micuți împreună. Ea l-a împrietenit pe fiul ei, Liam, cu un boboc de rață cu moț. Pasărea e deja obișnuită, se pare, să fie plimbată „la etaj” cu căruciorul, alături de bebeluș, astfel că îi ține frumos acestuia companie.

Familia mai are și un câine, de luptă, pe care Laurențiu Reghecampf l-a luat încă de pui, și care acum a crescut deja mare.

Animalul are însă o latură sensibilă, ca și stăpânul său, după cum, ne arată Corina, care l-a fotografiat cu un fluture poposindu-i pe bot.

Corina Caciuuc, surprinsă la braț cu poșeta Anei

Între timp, divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă, impresara cerând custodie exclusivă asupra fiului ei și al lui Reghe. Ea nu a slăbit-o nici pe „rivala” sa, Corina Caciuc, pe care a dat-o în judecată când era deja însărcinată, după ce a surprins-o pe stradă având la braț una din poșetele sale Hermes – susține ea.

Și pe Laurențiu Reghecampf l-a acționat în instanță, separat de divorț, acuzându-l de sustragerea unor bunuri și a unor sume de bani și conturile comune.

Sursa foto: Instagram, Cancan