Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf a cerut audierea lui Bebeto la Judecătoria Buftea. Anamaria e plecată din țară, copilul se prezintă doar cu avocat

Reghecampf a cerut audierea lui Bebeto la Judecătoria Buftea. Anamaria e plecată din țară, copilul se prezintă doar cu avocat
Anamaria Prodan nu s-a gândit niciodată că ar putea trece printr-o asemenea situație. Bebeto merge la audieri.

Laurențiu Reghecampf nu se lasă, iar Bebeto va trebui să le spună adevărul judecătorilor. Anamaria e foc și pară.

Zi de foc pentru Anamaria Prodan. Bebeto va fi audiat la Judecătoria Buftea

2 iunie 2022 este un moment care nu va fi uitat niciodată de Anamaria Prodan, Bebeto și Sarah. Băiatul ei și al lui Laurențiu Reghecampf va fi prezenta astăzi la Judecătoria de la Buftea, unde va trebui să răspundă întrebărilor oamenilor legii. Pentru că agentul FIFA se află în Dubai, Reghe junior va merge în sala de judecată alături de avocat.

El va fi însoțit însă la tribunal de sora lui, Sarah. Tot astăzi se va judeca și Ordonanța Preşedinţială întrodusă de Laurențiu Reghecampf, pentru stabilirea programului de vizită a lui Bebeto.

„Dumnezeu îi va da exact ce trebuie. Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie”

„Nu are voie în sală cu Bebe decât avocatul și judecătorul! Va merge Bebeto cu Sarah la judecătorie mâine. Eu sunt în Emirate acum! Nu comentez că îmi e rușine de rușinea lui. Pentru noi am mai zis: a murit! Laurentiu Jr. va merge alături de sora lui și de avocat în fata judecătorului. Este păcatul lui, caci își târăște copilul în așa ceva. Dumnezeu îi va da exact ce trebuie. Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click.

„Nu poate să-l oblige nici o lege pe copilul meu să meargă la Craiova, dacă el nu vrea”

Antrenorul Craiovei a introdus o Ordonanță președențială, prin care solicita custodia comună, dar și dreptul ca fiul său, Laurențiu Reghecampf junior, să-l poată vizita la Craiova când va avea chef. „Asta va decide numai copilul! Nu poate să-l oblige nici o lege pe copilul meu să meargă la Craiova, dacă el nu vrea!

Este de toată jena ce s-a întâmplat! Mi-a trimis Autoritatea Tutelară la Snagov, dar adresa era greșită. Căutau doamnele respective un număr care nu există pe strada noastră”, a spus impresara atunci. Reghecampf a introdus această ordonanță după ce, a precizat el, fosta soție nu i-a dat voie să-și vadă copilul decât în prezența ei, la Snagov.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre