Anamaria Prodan a dat vestea cea mare. Bebeto a făcut-o cea mai fericită mamă din lume

Anamaria Prodan a dat vestea cea mare. Bebeto a făcut-o cea mai fericită mamă din lume
În plin proces de divorț, Anamaria Prodan are și un motiv de bucurie. Totul e legat de fiul său și al lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a luat o hotărâre extrem de importantă pentru viața fiului ei, Bebeto. Iată despre ce este vorba.

Anamaria Prodan a dat vestea cea mare. Bebeto a făcut-o cea mai fericită mamă din lume

Într-o discuție la Antena Stars, Anamaria Prodan a mărturisit cât de fericită poate să fie, pentru că Bebeto a fost ales dintre sute de copii în cadrul unei selecții naționale de fotbal. Deși are doar 13 ani, Anamaria s-a gândit care va fi traiectoria băiatului său: va pleca să joace fotbal în SUA, unde se află și Sarah Dumitrescu și Rebecca, fiicele sale.

„Va merge în America, la Academie, urmează drumul surorilor”

„Sunt mândră că din 600 de copii, el a fost selectat și îmi doresc să reprezinte România într-o zi. Mami i-a explicat că e vremea să plece de acasă, gata la 14 ani trebuie să muncești, că alții câștigă bani la vârsta asta. Va merge în America, va merge la Academie, urmează drumul surorilor.”, a mărturisit vedeta.

E o combinație dintre noi doi, el are foarte mult din mine

Chiar dacă relația dintre Bebeto și antrenorul Craiovei este acum una foarte rece, Anamaria Prodan spune că băiatul e copia fidelă a tatălui său, însă tot ce a fost mai important a luat de la ea. „E copia fidelă, dar înauntru e ca mine, e tare ca mami, nimic nu îl doboară. E o combinație între noi doi, el are foarte mult din mine.

Îmi place că dacă se întâmplă ceva să nu câștige meciul îi dau lacrimile și ceartă pe toată lumea. (…) E greu că a trecut foarte mult timp, s-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte.”, s-a destăinuit blonda.

Rebecca a împlinit 23 de ani

Pe 19 aprilie, Anamaria a sărbătorit-o pe Rebecca, care a împlinit 23 de ani. Afacerista a scris un mesaj pe rețelele de socializare, care i-a înduioșat pe fani. „La mulți ani, îngerul meu de vis! Dragostea lui mama uriașă! Azi este despre tine așa cum a fost toată viața! Ești mândria noastră si te iubim fara margini. Fetița mea Rebecca… Bebeca cum o strig eu (pentru mine tot Bebeluș este)… împlinește 23 ani!

Sunt atât de mândră de tine și așa de fericită… îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat asemenea copii minunați, deștepți, educați, cuminți, respectuoși. Rebecca ești șefa fraților fiind cea mai mare și totodată exemplul lor. Astăzi inima mea râde de fericire căci tu Rebecca mea ești mândria noastră… interior designer de succes cu propria linie de haine!

Faci cinste familiei noastre și ne duci cu mândrie numele mai departe! Mami te iubește fără margini și alături de tine și de frații tăi înflorim și construim imperiul nostru și mai mare și mai puternic.”, a scris Anamaria Prodan, pe contul de Instagram.

Sursă foto: instagram