Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf a mobilizat bodyguarzi să-i păzească invitații la botez. Unde are loc evenimentul

Reghecampf a mobilizat bodyguarzi să-i păzească invitații la botez. Unde are loc evenimentul
În plin scandal de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecamp își vede de viață. Astăzi are loc botezul copilului pe care-l are cu Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf e cu nervii la pământ, dar trebuie să facă față situației. Își creștinează al treilea băiat.

Reghecampf a mobilizat bodyguarzi să-i păzească invitații la botez. Unde are loc evenimentul

Cu două zile în urmă, între Anamaria Prodan și Reghecampf a avut loc o bătaie în toată regula. Viața merge înainte, iar astăzi antrenorul și Corina Caciuc își creștinează băiatul, iar naș va fi omul de afaceri Dragoș Dobrescu. După tot scandalul cu fosta soție, Reghecampf și-a luat măsuri de siguranță. După ce micuțul va fi harul Duhului Sfânt la biserică, invitații vor merge să se distreze la Clubul Diplomaților.

Invitații vor intra pe bază de listă

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, în această locație de înaltă clasă au fost luate măsuri speciale. Nimeni nu are voie să intre în afară de cei trecuți pe lista pe care antrenorul a citit-o de mai multe ori și a aprobat-o. De asemenea, sursele spun că el a mobilizat și bodyguarzi care să-și păzească pe cei care vor participa la unul dintre cele mai frumoase momente din viața lui. Să-i fie frică oare de Anamaria Prodan?

Prima fotografie în formulă completă

Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai, iar în septembrie le-a făcut fanilor o surpriză, după ce a postat o fotografie cu Corina Caciuc și micuțul Liam. Pentru a-i demonstra cât de mult îi iubește, Corina Caciuc i-a transmis un mesaj special celui care i-a dăruit cel mai frumos dar de pe pământ. ”Pentru cel care m-a făcut Mamă. Îți urez o viață plină de bucurie și fericire. Te iubesc”, a scris actuala parteneră de viață a antrenorului.

Anamaria a trimis un mesaj micuțului Liam

După tot circul de vineri, când cei doi au ajuns la poliție să dea declarații, sursele spun că Anamaria Prodan a dat video cu bătaia clubului din Azerbaijan, rugându-i pe mai oficialii echipei Neftchi Baku să-l concedieze pe Reghe. De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat cu 24 de ore în urmă, impresara a ținut să-i facă o urare micuțului Liam care astăzi va primi botezul.

„Noi familia Prodan îi urăm celui mic, Liam, viață de vis ! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă, vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp

Familia noastră a construit un imperiu și asta trebuie să închidă absolut tot. Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile și supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare”, a fost mesajul impresarei.

Sursă foto: fanatik

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre