Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf i-a interzis fiului cel mare să păstreze legătura cu Anamaria Prodan. „L-am ajutat financiar fără să știe…”

Reghecampf i-a interzis fiului cel mare să păstreze legătura cu Anamaria Prodan. „L-am ajutat financiar fără să știe…”
Dincolo de iubirea pe care și-o poartă, Luca Reghecampf și soția sa, Asiana Peng încearcă să-și rezolve problemele de familie, care nu sunt deloc  ușoare. Laurențiu Reghecampf i-a interzis fiului cel mare să mai ia legătura cu Anamaria Prodan.

Părinții Asianei Peng n-au acceptat iubirea fostei gimnaste pentru Luca Reghecampf și au dezmoștenit-o. Iar Reghecampf i-a interzis fiului său cel mare să ia legătura cu Anamaria Prodan, iar acest lucru o doare pe impresară.

Asiana Peng a fost dezmoștenită pentru că nu l-a părăsit pe Luca Reghecampf

Asiana Peng și Luca Reghecampf își văd de relația frumoasă pe care o au, deși fiecare poartă în suflet o mare durere. Asiana a fost dezmoștenită de părinți, pentru că a ales iubirea, iar Luca evită să vorbească cu Anamaria Prodan pentru că așa i-a cerut Reghecampf.

Dar impresara susține că indiferent ce se va întâmpla, Luca va rămâne întotdeauna copilul ei fiindcă a crescut în casa lor împreună cu fetele ei și cu Bebeto și îi va acorda ajutor oricând va avea nevoie.

„Luca este într-o situație dificilă și îmi doresc foarte mult pentru el să se ridice”

Asiana a ales iubirea și a fost dezmoștenită

Anamaria recunoaște că a fost mâhnită în momentul în care a fost sunată de mama Asianei Peng, care i-a spus că nu va accepta niciodată ca fiica ei să intre „într-o astfel de familie”.

„Luca este într-o situație dificilă și îmi doresc foarte mult pentru el să se ridice. (…) El știe oricând, pe pământ, în viața asta, dacă va avea nevoie sau de mine sau de frații lui, știe unde stăm”, a mărturisit Anamaria Prodan.

„Luca a venit la noi fără să știe tatăl lui”

Anamaria Prodan, dezamăgită că Reghecampf i-a interzis lui Luca să mai vorbească cu ea

Chiar dacă Reghe nu i-a dat voie să o vadă pe Anamaria Prodan, după plecarea lui la Corina Caciuc, Luca a trecut peste cuvântul antrenorului și nu de puține ori „a venit acasă la noi fără să știe tatăl lui”.

„L-am ajutat financiar, căci era copilul meu. (…) Ultima dată când am fost la restaurant cu toții, mi-a zis: Ana, să nu ne vadă cineva, să nu ne vadă tata”, a relatat Anamaria Prodan.

Situația în acest moment nu e deloc una plăcută pentru Luca, însă afacerista e convinsă că va veni momentul când „se va pune și el pe picioare și nu va mai sta să-i dea tatăl lui bani. Probabil atunci va veni să-și vadă frații și vom fi o familie”.

Luca Reghecampf s-a căsătorit în acest an cu Asiana, dar la nuntă nu au fost nici Anamaria Prodan, nici părinții miresei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri