Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan povestește cum a angajat-o pe Corina Caciuc la firma ei din Dubai. „Filmul vieții mele ia Oscarul”

Anamaria Prodan povestește cum a angajat-o pe Corina Caciuc la firma ei din Dubai. „Filmul vieții mele ia Oscarul”
Anamaria Prodan scoate de sub preș alte lucruri incredibile pe care le-a trăit în căsătoria cu Laurențiu Reghecampf. De exemplu, cum a angajat-o pe amanta Corina Caciuc la firma ei din Dubai.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf n-au încheiat nici acum cu reproșurile. Recent, impresara a povestit un episod șocant: cum a angajat-o pe Corina Caciuc la firma ei din Dubai.

„Reghecampf: Ceasurile sunt ale mele, casele sunt ale mele, mașinile sunt ale mele. Eu am făcut, eu am muncit, ea nimic”

„Să stai cu copiii tăi, în casa ta, să ai amantă, să fugi cu amanta. Să minți, să vii să faci nuntă. Iura Luncașu mi-a spus că filmul vieții mele ia Oscarul.

Dacă-l auzi pe Reghecampf, în pledoaria lui de bărbat: Ceasurile sunt ale mele, casele sunt ale mele, mașinile sunt ale mele. Eu am făcut, eu am muncit! Ea, nimic…”, a povestit Anamaria Prodan.

„Toți banii mei i-am pus acasă, nu m-a interesat nimic”

Fiica regretatei Ionela Prodan susține că în perioada căsniciei cu Reghecampf a crezut atât de mult în el încât „nu m-am uitat ce bani pleacă din conturi, nu m-am uitat la nimic.

Toți banii mei i-am pus acasă, nu m-a interesat nimic”. De aceea, nu a știut nici că „sunt scoasă de la bancă, nu am știut că nu am drept de semnătură”.

Dar șocul puternic a fost atunci când a realizat că, fără să știe, „i-am semnat amantei lui Reghecampf să aibă acte de Dubai pe firma mea. Și atunci când a aflat, Reghecampf a început să plângă. Să-l iert”.

Filmul compromițător prezentat de Luca familiei

@suflete03

#foryou #viral #fy

♬ sunet original – suflete pereche

O altă provocare a fost când familia a primit un film de la Luca, băiatul cel mare al lui Reghecampf, în care tatăl său apărea în situații care nu i-au făcut deloc cinste.

„Stau cu soțul meu în casă, cu copiii mei, primesc de la băiatul nostru cel mare, Luca, film cu acest gen de femei și doamna respectivă în casa mea. În curtea mea, în patul meu, pe banii mei, ai familiei noastre, pe bărci.

Totul filmat de Luca și dat nouă. După care (n. Reghecampf) vine, plânge, se tăvălește, să-l iertăm. Fac o grămadă de manevre să nu apară pozele… vai de vai, ce poze din Delta Dunării! Spun că e cu mine la grătar, tot să-l apăr, să-l ridic, să nu apară”, i-a mărturisit Anamaria Prodan lui Horia Ivanovici.

Anamaria Prodan, cadou de 50.000 de dolari de la Ronald Gavril

Anamaria Prodan încearcă să dea uitării tot răul și trăiește cea mai frumoasă poveste de iubire alături de bărbatul care o face cu adevărat fericită, Ronald Gavriil. Sportivul i-a făcut recent și un cadou pe măsură: un set de bijuterii de la Cartier, în valoare de 50.000 de dolari.

„Ronald are bani, e un tip bogat, a făcut milioane din sport. Ronald a luptat de două ori la titlul mondial… noi nu discutăm de câți bani are. Mă întreabă: iubita mea, vrei ceva, ai nevoie de ceva? Setul i l-am dat Sarei, îl poartă ea acum. Mi-a dat Dumnezeu exact ce m-am rugat”, a concluzionat Anamaria Prodan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri