Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan spune ultimul lucru pe care-l vrea de la Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan spune ultimul lucru pe care-l vrea de la Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt despărțiți deja de trei ani, iar divorțul lor continuă, împreună cu restul proceselor pe care și le-au intentat. În acest timp, bărbatul pare că s-a înstrăinat mult de fiul pe care îl are cu impresara, în timp ce noua sa parteneră i-a dăruit alți doi fii.

Anamaria Prodan a făcut lumină în legătură cu punctul în care a ajuns în relația cu fostul soț. Ea spune care e ultimul lucru pe care îl vrea de la Laurențiu Reghecampf, după ce, în urmă cu 2 zile, a fost premiată în cadrul galei „Elite Hub Awards VIP Edition”, fiind considerată cea mai puternică femeie a anului 2024.

Anamaria Prodan a fost premianta serii la Elite Hub Awards, primind trofeul pentru cea mai puternică femeie a anului 2024 (Instagram)

Într-o discuție cu reporterul „Monden Alert”, Florina Ilicea, prezent la eveniment, Anamaria Prodan a dezvăluit ce are pe suflet, dincolo de faptul că este în permanență în control și extrem de bine pregătită pentru orice situație.

Anamaria Prodan a declarat, pentru prima dată de la declanșarea scandalului care pare că nu se mai termină cu fostul ei soț, cu care e în divorț, că tot ce își dorește este să se împace cu acesta, să pună punct acestui conflict care este atât de greu de dus din punct de vedere emoțional. Având în vedere că au un copil împreună și că antrenorul are deja o nouă familie în care sunt copii, pasul firesc ar fi o împăcare în sensul de a avea o relație civilizată pe viitor.

Ce vrea Anamaria Prodan de la Laurențiu Reghecampf

„Aș vrea să pun punct și fiecare să meargă pe drumul lui. Să-i dea Dumnezeu multă fericire, să-și găsească liniștea, fericirea, meseria să și-o ia înapoi. Să poată să devină măcar o miime din ce a fost alături de mine. Ar trebui să ne împăcăm pentru că avem un copil, pe care trebuie să-l educăm frumos. Când o să se trezească și o să înțeleagă ce greșeli face, probabil că va veni să-și ceară scuze”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Monden Alert, emisiunea de la Metropola TV.

Anamaria Prodan ar vrea să se împace cu Laurențiu Reghecampf de dragul fiului lor, Laurențiu junior (Instagram)

Declarația Anamariei Prodan e cu atât mai surprinzătoare cu cât, recent, fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, a declara  că impresara „este un om mort pentru mine”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri