Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan ne spune ce are în comun cu mama lui Elon Musk

Anamaria Prodan ne spune ce are în comun cu mama lui Elon Musk
Femeie puternică, pare că nimic nu o poate pune la pământ pe Anamaria Prodan. Afacerista a spus ce are în comun cu mama lui Elon Musk. Dar și cât de romantică este

Model de profesie, mama lui Elon Musk este la 74 de ani plină de viață. Mereu hotărâtă, nu a lăsat niciodată capul la pământ și și-a impus punctul de vedere. Anamaria Prodan le-a spus românilor ce are în comun cu această vedetă.

„Forța de a conduce bărbații”

Elon Musk și celebra sa mamă, fotomodel la 74 de ani

„Ce am în comun cu mama lui Elon Musk? Cred că forța. Forța de a conduce să spunem, între ghilimele, bărbații. Pentru că de fapt nu este despre a conduce, ci despre a face echipă perfectă cu bărbatul. Nici femeia nu conduce bărbatul și nici bărbatul femeia.

Este vorba de echipa perfectă. Doi oameni care s-au hotărât să stea împreună… pentru că e foarte greu să stai cu un om. E ceva cumplit de greu. Unul vrea telefonul pe masă așa, celălalt altfel… Trebuie să faci compromisuri ca să trăiești cu un bărbat și el cu tine”, a explicat afacerista.

Cât de romantică e Anamaria Prodan

Anamaria Prodan i-a spus lui Giani Kiriță ce are în comun cu mama lui Elon Musk

Chiar dacă bate cu pumnul în masă și nu dă voie nimănui să-i stea în cale, în sufletul său Anamaria Prodan rămâne o femeie romantică.

„Cine mă cunoaște, știe că tot ceea ce se vede la exterior este cel mai puternic scut construit vreodată de cineva. Tocmai pentru ca nimeni să nu mă atingă în suflet. Și uite, că și cu acest scut cineva l-a rupt în două, dar mi l-am reconstruit. (…) Viața e fotbal și matematică, mie așa îmi place să spun.”, a mărturisit vedeta.

Urmărită toată viața de paparazzi

Deși a fost urmărită toată viața de paparazzi, Anamaria spune că e atât de obișnuită acest lucru, că nu o mai deranjează.

„Înțeleg, pentru că n-a existat în țara asta femeie să batjocorească mai mult bărbații, între ghilimele, ca mine. Mie mi se părea normal, pentru că nu avea nimeni de unde să mă apuce. Nici n-am trimis poze cu mine dezbrăcată vreunui bărbat, nici nu am avut discuții cu un bărbat pe telefoane, ca să rămână ceva”, a spus Anamaria.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre