Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan spune totul despre soacra ei. „A fost cumva exact ca mama”

Anamaria Prodan spune totul despre soacra ei. „A fost cumva exact ca mama”
De când l-a cunoscut pe Ronald Gavril, Anamaria Prodan trăiește un vis frumos din care nu vrea să se mai trezească niciodată. Iar viitorii socri au lăsat-o fără cuvinte.

Anamaria Prodan și-a cunoscut viitorii socri recent și a fost impresionantă când a văzut cât de mult se aseamănă. În plus, soacra a așteptat-o cu mâncarea ei preferată, fără să aibă habar care este.

Frații sportivului sunt exact pe placul său

Într-un podcast recent, Anamaria Prodan a povestit că frații lui Ronald sunt exact pe gustul său, pentru că au spirit de luptători. Cuvinte de laudă a avut și pentru părinții sportivului, care i-au intrat în suflet. Afacerista a fost primită cu brațele deschise de familia lui Ronald, iar mama acestuia a așteptat-o cu cea mai bună mâncare.

„Am mâncat cea mai bună ciorbă de cocoș și o găină de casă făcută la ceaun, cu murături”

„Părinții lui mi-au pregătit mâncarea mea preferată, fără să știe care e. Am mâncat cea mai bună ciorbă de cocoș. Am mâncat o găină de casă făcută la ceaun, cu murături. Nu există ceva mai bun pentru mine”, a mai declarat Anamaria Prodan.

„Femeie de afaceri, cu o familie de vis, copiii pe care îi educă perfect”

Anamaria Prodan e răsfățată de mama lui Ronald

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că a primit cu ani în urmă un mesaj de la mama lui Ronald de ziua ei pe care l-a găsit, întâmplător, când a început relația cu sportivul. În ceea ce o privește pe sora acestuia, o apreciază pentru educație pe care o dă copiilor săi. „Mama lui Ronald mi-a dat mesaj de ziua mea acum mulți ani și l-am găsit în momentul în care eu eram cu băiatul ei.

„Toată lumea a fost pe placul meu, după asemănarea mea”

Este ceva incredibil, din miliardele de oameni de pe pământul ăsta. A fost cumva exact ca mama. E ca și mine. Sora lui, la fel. Femeie de afaceri, cu o familie de vis, copiii pe care îi educă perfect. Împărțită între businessul ăla, businessul ăla, magazine, cafenele. Frații, la fel, fiecare cumpără case. Toată lumea a fost pe placul meu, după asemănarea mea”, s-a destăinuit vedeta, în podcast.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre