Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Victor Slav, în vacanță cu fiica Biancăi Drăgușanu. Cu ei a trecut Dunărea și „soacra”

Iubita lui Victor Slav, în vacanță cu fiica Biancăi Drăgușanu. Cu ei a trecut Dunărea și „soacra”
Devenit tată în urmă cu aproape 8 ani, Victor Slav încearcă să fie cât mai implicat în viața fiicei sale. Vara aceasta e prima dată când arată lumii că și-a luat copila să o ducă în vacanță. În general, Victor Slav a fost discret cu expunerea de fotografii cu el fetița sau cu iubita. De când, însă, Bianca l-a acuzat că nu prea e implicat în viața Sofiei, tatăl a decis să arate că petrece timp cu fetița sa.

După vacanța cu mama sa celebră, și alta împreună cu iubitul acesteia și copiii lui, Sofia Natalia, fiica Biancăi Drăgușanu pare cucerită de iubita tatălui ei, cu care este plecată, acum, în altă vacanță. Au trecut Dunărea și au ajuns la vecini, unde marea e mai ofertantă. Victor Slav, fostul soț al Biancăi, a organizat o vacanță de PR în Bulgaria.

Victor Slav cu fiica
Victor Slav e în vacanță cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu, dar și cu mama lui și cu iubita (Instagram)

Pesemne a învățat cum se face PR de la fosta sa parteneră, și a prins curaj după ce a reînceput să fie curtat de televiziuni și apoi, de branduri. Victor Slav a distribuit imagini pe rețelele sociale, alături de fiica sa și de iubita Selina. Cu ei în vacanță este și bunica. Mama lui Victor Slav îi însoțește la hotelul de lux de pe malul bulgar al Mării Negre, unde s-au cazat.

Iubita lui Victor Slav a cucerit-o pe fiica Biancăi Drăgușanu

Sunt peste patru ani deja de când Victor Slav a uitat-o complet pe fosta sa soție, Bianca Drăgușanu, bucurându-se de afecțiunea unei alte domnișoare, Selina. Presa mondenă a scris că Slav ar fi cunoscut-o pe Elena într-un local din București, unde aceasta lucra. Apoi tânăra și-a luat apelativul de Selina și a devenit „creator digital”. Are peste 23.000 de urmăritori. Cert este că au destul de mult succes, Slav și iubita sa, în obținerea de contracte de promovare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victor Slav (@slavvictor)

 

Postările din vacanța lor bulgărească o dovedește din plin. Victor Slav a distribuit clipuri video, în care apare alături de fiica sa și a Biancăi Drăgușanu, dar și de restul familiei: iubita și mama lui. Acestea sunt dublate de texte lungi, elaborate, referitoare la facilitățile locației de cazare sau calitatea restaurantului unde au luat masa. Este al treilea an în care Slav își face vacanța în parteneriat cu o anume companie, și recunoaște acest lucru.

Victor Slav și Selina vor apărea la televizor

De la 1 septembrie îi puteți vedea pe Victor Slav și Selina în plină aventură. Cuplul a participat la Asia Express – Drumul zeilor. Pe de altă parte, relația dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu a fost una extrem de mediatizată în cei șase ani cât a durat. Dar căsnicia lor, însă, nu a durat decât un an. Au trecut 10 ani de la divorțul celor două vedete, în 2014, după ce Bianca a fugit la Paris cu Adrian Cristea, fostul său iubit, deși era căsătorită cu Victor Slav.

Sofia, fetița lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu
Selina, partenera lui Victor Slav, pare că o iubește mult pe Sofia, fiica acestuia cu Bianca Drăgușanu și distribuie imagini cu ea (Instagram)

Pe de altă parte, Selina pare atașată de Sofia Natalia, fiica Biancăi Drăgușanu. Merge cu ea de mână la masă și la plimbare, în oraș, dar și distribuie imagini cu micuța la Instagram Stories.

„Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine”

Mai târziu, chiar dacă erau divorțați, Bianca și Slav au mai încercat să reînnoade povestea, moment în care a venit pe lume frumoasa Sofia, fiica lor. Însă relația nu a mers. La finele anului trecut, Bianca Drăgușanu a vorbit despre începutul relației sale cu Victor Slav. „Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Anul trecut în septembrie, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au mers cu fiica lor în prima zi de școală, în clasa I (Instagram)

Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie. Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună”, a declarat Bianca Drăgușanu acum ceva vreme, la „Xtra Night Show.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victor Slav (@slavvictor)

La un deceniu distanță de divorțul lor, Bianca Drăgușanu și Victor Slav participă împreună la evenimentele importante din viața fiicei lor, Sofia Natalia. De exemplu, anul trecut în septembrie, au dus-o pe aceasta împreună în prima zi de școală. Sofia, care merge la o instituție de învățământ de cartier, fără fițe, începuse atunci clasa întâi, și era foarte fericită.

Sursa foto/ video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre