Bianca Drăgușanu, început de toamnă cu probleme. „Mi-a zis că data viitoare vine și mă bate…”

Bianca Drăgușanu, început de toamnă cu probleme. „Mi-a zis că data viitoare vine și mă bate…”
Biancăi Drăgușanu nu-i pasă ce spunea lumea despre ea, dar când la mijloc e fiica sa, se transformă într-o leoaică. Toamna n-a început bine pentru blondă.

Toamna se numără bobocii, iar micuța Biancăi Drăgușanu va intra anul acesta în clasa I. Celebra sa mămică abia așteaptă să o ducă la școală, dar sunt ceva probleme.

Bianca Drăgușanu are de ce să fie mândră de fetița sa. E cuminte, ascultătoare, s-a descurcat excelent în clasa 0, iar fetele numără zilele până când vor păși de mână în  clasa I. Bianca Drăgușanu are mari emoții și, în plus, și-a amintit de un episod neplăcut, când una dintre mămici i-a dat bătăi de cap.

Femeia avea o problemă cu hainele Biancăi

Sub protecția anonimatului, mămica respectivă o ataca pe Bianca Drăgușanu în mediul online, postând mesaje care nu-i fac cinste. Când blonda a văzut că nu se oprește, a cerut o confruntare între cele două, dar femeia nu a avut curajul să o vadă față în față. Pe de altă parte, iubita lui Gabi Bădălău a aflat și motivul supărării femeii: felul în care se îmbrăca Bianca când venea să-și ia fetița de la școală.

Femeia nu suportă să o vadă pe Bianca îmbrăcată în roz

„Mă jignea și pe mine și pe copilul meu”

„Sofia merge în clasa I, am foarte mari emoții. Știu că o să fie bine, sunt fericită, parcă aș opri timpul în loc că zboară prea repede, crește mult prea repede și nu vreau. O iubesc foarte mult și vreau să rămână mică.

Până în momentul de față m-am confruntat cu o singură situație mai dificilă, am primit câteva mesaje răutăcioase pe Instagram din partea unei mămici care nu a vrut să-și dezvăluie identitatea, care mă jignea și pe mine și pe copilul meu. Am rugat-o frumos că dacă are o problemă să o dezbată cu mine, să nu se rezume la copilul meu.

„Nu-i plăcea cum vin eu îmbrăcată în roz să o iau pe fiica mea de la școală și mă jignea”

Avea o problemă cu mine la modul general, pentru că eu sunt o persoană publică, nu-i plăcea cum vin eu îmbrăcată în roz să o iau pe fiica mea de la școală și mă jignea. Mi-a zis că data viitoare vine și mă bate pe umăr la școală când vin să-mi iau copilul și am zis că o aștept, dar nu a îndrăznit. Mi-aș dori să-și vadă de treaba ei și de copilul ei, nu cred că am deranjat-o eu cu ceva sau pe copilul ei”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Spynews.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre