Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia i-a luat apărarea Andrei, după derapajul verbal. „Să nu vă mire când cineva își iese din doamnă”

Delia i-a luat apărarea Andrei, după derapajul verbal. „Să nu vă mire când cineva își iese din doamnă”
Recent, Andra și-a ieșit din fire la finalul unui eveniment și le-a dat o replică fanilor într-un stil care nu o caracterizează. Delia i-a luat apărarea colegei de breaslă.

După replicile Andrei care au uimit o țară întreagă, Delia a pus punctul pe I și le-a explicat internauților de ce a reacționat așa soția lui Cătălin Măruță.

„Ai glume în program? Să-i mănânci c***l lui Delia

În urma unei glume nelalocul ei, când un fan a strigat-o pe artistă „Delia”, Andra s-a enervat cumplit și le-a dat fanilor o replică la care nimeni nu s-ar fi așteptat. „Mânca-i-ai c**u! Ai glume în program? Să-i mănânci c***l lui Delia”, au fost cuvintele partenerei lui Măruță.

În timp  ce unii s-au amuzat, alții au pus-o la punct pe artistă. Recent însă, a venit și răspunsul Deliei, care își susține colega și susține că cine face astfel de glume, ar trebui să se aștepte și la consecințe. Nu de altceva, dar artiștii s-au săturat până peste cap de asemenea glume care, spune Delia, nu mai au haz demult.

„Poate aș râde dacă m-ar striga cineva „hei, domnul Măruță, sunteți senzațională”

„Cineva a făcut o glumă și a strigat-o pe Andra Delia. Se întâmplă chestia asta. Dar probabil voi când faceți gluma asta, vă gândiți că sunteți singurii care faceți gluma asta și gen are super haz.

Nu mai are, pentru că s-a făcut foarte des. Nu mai râzi. Adică poate aș râde dacă m-ar striga cineva „hei, domnul Măruță, sunteți senzațională”.

„Puteți să faceți asta în continuare, dar să vă așteptați și la răspunsuri pe măsură”

Sau gen, „Cătălineee, ai cântat senzațional” sau „Smileeey, ce bine-ți stă părul azi”. Puteți să faceți asta în continuare, dar să vă așteptați și la răspunsuri pe măsură. Adică să nu vă mire când cineva își iese din doamnă și spune: mânca-i-ai c***l (…)”, a ținut să spună Delia, într-un clip pe TikTok.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri