Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia își testează limitele. Într-o filmare spectaculoasă ne arată transformarea trupului

Delia își testează limitele. Într-o filmare spectaculoasă ne arată transformarea trupului
Încă de acum câteva luni Delia a luat foarte în serios practicarea sportului. Artista dezvăluia pe rețelele sociale că e pofticioasă și gurmandă, ceea ce se știa deja. A fost nevoită să ia măsuri în legătură cu acest aspect. S-a implicat total, iar rezultatele se văd.

În weekend Delia a participat la un eveniment sportiv de mare dificultate și care a angrenat un număr foarte mare de oameni. A fost ocazia perfectă pentru vedetă să își testeze limitele. Artista a parcurs întreg traseul, care a inclus sprint pe crestele munților, și a ajuns cu bine la finiș.

Entuziasmată nu numai de rezultatul cursei, dar și de transformarea prin care îi trece trupul de când iese la alergat constant și face sport, Delia și-a dat fanii pe spate cu imaginile surprinse într-o filmare spectaculoasă.

Unul din cele mai dure ultra maratoane montane din lume

Delia iese la alergat încă din primăvară, în mod constant.  De multe ori a și filmat gunoaiele de prin parcurile bucureștene pe unde au purtat-o pașii. Pasionată de drumeții și aventuri, ea a decis să participe zilele trecute la 2X2 RACE. Vedeta și-a testat limitele la singura cursă de alergare montană din România care se află în întregime la peste 2000 m altitudine, fiind extrem de tehnică. Între sportivi, cursa e considerată unul dintre cele mai dure ultra maratoane montane din lume.

„Traseul are 45 km lungime și 4.200 m denivelare și îi poartă pe concurenți pe cele mai înalte două vârfuri din România, Moldoveanu (2.544 m) și Negoiu (2.535 m), pe spectaculoasa creastă a Munților Făgăraș”, se arată pe portalul competiției. Delia s-a înscris la maraton ca oricare alt sportiv, nu a avut statut de vedetă sau invitat special.

Delia, și-a filmat transformarea trupului

După ce a trecut de finiș, Delia s-a relaxat și și-a bucurat fanii cu imagini pe care le așteptau de mult. Vedeta face destul de rar asta. Ea s-a filmat dezbrăcată, purtând doar un costum de baie minuscul, lăsând să se vadă ce frumos și-a lucrat și definit musculatura de când se ocupă serios de sport.  

Delia le arată fanilor cum și-a transformat trupul prin sport (Instagram)

În imaginile filmate în oglindă, în costum de baie, Delia își încordă coapsele și fesele, pentru a face o imagine bună. Ea a distribuit imaginile în secțiunea Instagram Stories, unde vor fi vizibile doar 24 de ore. De asemenea, le-a mai arătat fanilor și cu ce băuturi de cafea s-a răsfățat după ce a alergat 45 de kilometri pe munte.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre