Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia și-a luat tot și a plecat în America. Cu rafia-n cap sau nu, românii abia o așteaptă

Delia și-a luat tot și a plecat în America. Cu rafia-n cap sau nu, românii abia o așteaptă
Concertul Andrei, de la Londra, unde a cântat în fața unui public de 14.000 de persoane, va rămâne multă vreme un reper pentru showbizul românesc. Nu este singura vedetă care merge să îi încânte pe românii din Diaspora.

După Smiley, care a avut două concerte în Canada, Delia se pregătește să cucerească America. Urmează șase concerte pe continentul nord-american.

Delia Matache este fără dubii una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Ea se pregătește să apară în fața publicului din Statele Unite ale Americii și din Canada. Artista a programat un turneu, intitulat „North American Flex Tour”. Anunțul oficial a fost făcut public pe pagina de Facebook a Ambasadei României în Statele Unite ale Americii, unde au fost dezvăluite și datele exacte ale concertelor.

Ambasada României din SUA a anunțat turneul Deliei

Astfel, Delia va poposi în șase orașe de pe continentul nord-american, oferind fanilor spectacole live pline de energie și pasiune pentru muzică. Organizatorii promit că în fiecare oraș publicul va avea parte de experiențe unice și memorabile alături de artistă și trupa sa.

Cât plătesc românii din America și Canada ca să o vadă pe Delia

Prima oprire a turneului va fi la New York, unde Delia Matache va încânta audiența pe 29 martie, urmând ca a doua zi să ofere un spectacol la Chicago, pe 30 martie. Turneul continuă cu Montreal pe 6 aprilie, apoi la Miami pe 7 aprilie, Seattle pe 11 aprilie și se încheie, grandios la Toronto, pe 14 aprilie.

Delia a pregătit un show incendiar pentru turneul din America și Canada, în care ținutele extravagante vor fi și ele prezente (Sursa: Instagram)

Biletele la concertele Deliei sunt puse deja în vânzare. La concertul din New York, prețul unui bilet începe de la 140 de dolari plus taxe, pentru o canapea de 10 locuri. Cele mai ieftine bilete sunt cu 50 de dolari, existând și variante cu 125 de dolari ( la masă) și cu 100 de dolari.

Delia va susține patru concerte în America și două în Canada în perioada următoare

Canadienii sunt ceva mai avantajați, în cazul lor, biletele la concertul Deliei din Clubul Soda din Montreal costând 114 dolari canadieni plus taxe. La The Axis Club Theatre din Toronto biletele la concertul deliei costă cu 1 dolar mai ieftin. Delia Matache este cunoscută pentru prestațiile sale impresionante și pentru abordarea sa originală în care combină exemplar muzica cu ținute extravagante și un show ieșit din comun.

Noul outfit al Deliei, juacheta din rafie a fost un subiect intens dezbătut pe rețelele sociale (Sursa: Instagram)

Legat de ținute, Delia și-a făcut un adevărat mod de viață în a impresiona cu hainele ei ieșite din comun. Recent, aceasta a generat un adevărat tsunami pe rețelele sociale, etalând o jachetă din rafie, cu modelul binecunoscutelor sacoșe de mari dimensiuni. Prețul unei asemenea haine este de 1200 de lei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre