Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia își imploră fanii să-i dea pace: „Nu va face niciodată asta!”

Delia își imploră fanii să-i dea pace: „Nu va face niciodată asta!”
Delia este una din cele mai apreciate și urmărite artiste din România și fanii se înghesuie cu milioanele pe conturile ei de socializare ca să îi vadă ultimele postări. Acest lucru reprezintă un avantaj pentru artistă. Dar nu numai.

Aflată în vacanță în Asia, Delia a ajuns să își implore fanii să nu mai insiste: nu va face niciodată asta. Adică ceea ce îi cer ei cu insistență agasantă. Vedeta a realizat un clip în care a postat imagini din vacanța sa exotică, dar și le-a spus fanilor să o mai și lase în pace cu solicitările aberante. Nu le va da curs niciodată. Ea le-a explicat și cât de penibile și ofensatoare, în fond, sunt cerințele lor. Tonul vedetei spune tot.

Delia își imploră fanii: nu va face niciodată ce îi cer

Foarte mulți fani ai Deliei îi cer să înregistreze clipuri video în care urează „La mulți ani” unor necunoscuți . „E ziua vărului meu, poți să-i spui „La mulți ani?”. S-ar bucura foarte mult! Mda… Eu nu m-aș bucura foarte mult să-i spun „La mulți ani”, a transmis Delia. Ea a detaliat coșmarul prin care trece cu aceste solicitări pe care le găsește jignitoare.

„Vă spun „La mulți ani” de acum, tuturor. Fetelor de oameni, băieților, mamelor de oameni, mămăilor de oameni, tătăilor, orice vreți voi. La câini, la pisici. Dar nu sunt un canal de dedicații! Sunt un om normal și nu mă ocup cu asta. Nimeni nu se ocupă cu asta! De fapt, doar ăia, la Taraf tv, unde te costă, 5 euro. Nu mai faceți asta, că e puțin de prost gust, de neam prost. Dar, anyway, „La mulți ani”, pentru toți. Nu e că nu dorim la mulți ani, dorim, dar nu ne ocupăm cu a ne filma și a spune „La mulți ani” la oameni”, a mai spus Delia pe Instagram Story.

Delia,  vacanță exotică în Asia

La începutul lunii ianuarie, Delia și soțul ei au plecat în vacanță în Asia. Ea a transmis imagini din Thailanda, unde  a fost de-a dreptul încântată de „comorile” descoperite la o sesiune de shopping prin magazinele de haine. Vedeta este pasionată de călătorii și, de cele mai multe ori, alege destinații exotice pentru vacanțele sale. În toamna anului trecut a fost în Nepal, iar vizita ei nu a trecut neobservată în rândul jurnaliștilor care s-au grăbit să relateze despre prezența unei vedete europene acolo.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre