Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia, nu-ți ștergi si tu pantofii? Artista pare neîngrijită, iar lumea îi atrage atenția. Video

Delia, nu-ți ștergi si tu pantofii? Artista pare neîngrijită, iar lumea îi atrage atenția. Video
Talentata Delia e renumită pentru hainele de fițe pe care le afișează mereu. Acum însă, ceva i-a deranjat pe internauți.

Delia nu s-a uitat niciodată la bani când la mijloc a fost imaginea. Și nici n-a primit reproșuri vizavi de hainele sale. Până acum…

Delia, nu-ți ștergi si tu pantofii? Artista pare neîngrijită, iar lumea îi tot atrage atenția

A fost mereu apreciată pentru îmbrăcămintea pe care a purtat-o pe care a plătit bani grei. De data asta însă, fanii au fost puțin intrigați de tenișii Deliei și au început să-i atragă atenția că ar fi momentul să-și curețe pantofii sau să-i schimbe, pentru că sunt rupți. Calmă așa cum o știm, vedeta a postat un film pe contul de socializare, în care le-a explicat internauților cum stă problema cu tenișii deschiși la culoare, dar și că așa e modelul.

Teneșii fac parte dintr-o line a unui brand celebru, care dorește să implementeze o modă a hainelor de fițe, dar cu aspect uzat, și au costat peste 1.000 de euro.

„Dar nu e evident că aceștia nu sunt murdari? Că e doar o chestiune de… ăștia sunt un pic trash-uiți… M-a întrebat cineva dacă nu i-am curățat recent”, a fost răspunsul cântăreței.

Mai multe despre teneșii de mii de euro „uzați”, citiți aici: Moda s-a sucit rău de tot. Cine va purta urâțeniile de 1.500 de euro 

Cele mai scumpe haine ale Deliei

Pentru că obrazul subțire cu cheltuială se ține, Delia are haine foarte scumpe în dressing. Acestea sunt plăcerea ei vinovată și la fel ca și Raluca Bădulescu, nu poate să renunțe la acest viciu. Potrivit Verdict, ea a recunoscut că săptămânal mai achiziționează câte ceva și niciodată nu se întoarce din vacanță fără ceva nou.

În una dintre emisiunil iUmor, vedeta a recunoscut că o geantă la care ține foarte mult costă aproape cât o mașină, ca să nu mai vorbim de o pereche de cizme al căror preț le-ar da pe spate chiar și pe vedetele de la Hollywood. Cât privește treningurile, Delia e înnebunită după aceste haine.

Penaj de 1500 de euro

Potrivit informațiilor oferite de Libertatea, blonda are o ținută sport pe care o adoră, special gândită pentru scenă, pe care a primit-o de la soțul ei, Răzvan. El ar fi scos din buzunar nu mai puțin de 2000 de euro, însă pentru bucuria și satisfacția soției sale, nimic nu e prea mult.

Senzațional este și un penaj în valoare de 1500 de euro, în fața căruia Delia a cedat. “L-am văzut prima oară la Saint Tropez și chiar dacă prețul era de 1.500 de euro, l-am achiziționat. Mi-a plăcut atât de tare, încât am vrut să-mi iau mai multe, în diverse culori. Răzvan a găsit însă pe net la o sută de euro una și mi-a comandat vreo zece, din diferite țări, în special din Indonezia”, a mărturisit vedeta pentru Libertatea.

Sursă foto: verdict, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre