Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf nu se lasă. Vrea răzbunare, Anamaria Prodan îl sprijină. „Vom lupta pentru el”

Reghecampf nu se lasă. Vrea răzbunare, Anamaria Prodan îl sprijină. „Vom lupta pentru el”
„Divorțul” lui Laurențiu Reghecampf de clubul azer Neftchi Baku l-a făcut pe fostul soț al Anamariei Prodan să ia atitudine. Nu se lasă călcat în picioare.

Conform informațiilor publicate de publicația Oku, Reghecampf le cere celor din Azerbaidjan să-i plătească suma de 150.000 de euro. Aceasta reprezintă clauza de reziliere pe care una dintre părţi trebuie să o achite în cazul în care întrerupe înţelegerea unilateral.

Laurenţiu Reghecampf a devenit antrenorul Neftchi Baku în iunie 2022 și a terminat în sezonul trecut pe locul trei în campionat, dar a pierdut finala Cupei. Reghe a reușit să aibă 45 de meciuri, din care 24 de victorii, 13 înfrângeri și opt egaluri. Se pare însă că mai marii echipei nu au fost mulțumiți de antrenor, iar miercuri au anunțat că s-a încheiat relația.

Reghecampf, cu nervii în pioneze

Odată cu Reghe, a plecat tot sfafful

Azerii au sperat până în ultima clipă că antrenorul român va spune da și unei sume mai mici, dar Reghecampf nu s-a lăsat, a pus piciorul în prag și a cerut toți banii despre din contract, adică 150.000 de euro. El a plecat alături de tot sfafful, respectiv secunzii Viorel Dinu și Nicolae Grigore, preparatorul fizic Bogdan Cornel Merișanu și antrenorul de portari Florin Tene, și aceștia liberi de contract.

„Noi, familia, vom lupta pentru ca el să fie din nou numărul unu mereu! Reghecampf este top! Nr. 1! ”

Când a aflat prin ce trece fostul soț, Anamaria Prodan a empatizat cu acesta și a transmis că va fi alături de el totdeauna, oferindu-i sprijin. „Nu cred nimic. Cred că Dumnezeu îl va ajuta să-și regăsească forța cu care este înzestrat să ajungă unde a fost mereu. În top.

Anamaria Prodan nu-l lasă pe Reghecampf la greu

Iar noi familia vom lupta pentru ca el sa fie din nou numărul unu mereu! Reghecampf este top! Nr. 1! Și noi îl vom susține toată viața. El este tatăl copilului meu și pentru acest dar minunat pe care mi l-a oferit am sa fiu no matter what alături de el forever”, a declarat Anamaria Prodan.

Ce se va întâmpla cu Reghecampf

Reghecampf nu ar trebui să-și facă probleme, pentru că își va găsi de lucru. Adrian Mititelu vrea să-l aducă la FC U Craiova 1948. Se caută rapid un antrenor, pentru că Joao Janeiro a plecat după mai puțin de o lună de când fusese prezentat oficial echipei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre