Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf și Corina Caciuc la masă cu vedetele MasterChef. Imaginile zilei

Reghecampf și Corina Caciuc la masă cu vedetele MasterChef. Imaginile zilei
Grila de toamnă de la PRO Tv a fost anunțată și, odată cu ea, fanii au aflat când începe cea mai așteptată emisiune. MasterChef are în componență „vechea gardă” – Gina Pistol, prezentatoare, chefii Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, pe post de jurați. Dar până la premiera noului sezon, surprizele se țin lanț.

Seara trecută, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ajuns alături de vedetele MasterChef. Gina Pistol, cei trei chefi, Scărlătescu, Bntea și Dumitrescu, au fost alături de ei, dar și mai mulți sportivi și jurnaliști sportivi cunoscuți publicului. Imaginile care au devenit publice arată o petrecere în toată regula.

Gina Pistol s-a distrat de minune la evenimentul de seara trecută (Instagram)

Gina Pistol a dansat la eveniment și și-a etalat rochia de culoare nud acoperită cu strass-uri strălucitoare. Ceva mai devreme, ea a distribuit pe rețelele sociale un selfie cu hair stilistul care îi aranjează pletele blonde, dar și o imagine de prim-plan cu rochia ei superbă.

Imagini surpriză din cel mai așteptat show

Jurnalistul Costin Ștucan este cel care a distribuit mai multe imagini de la evenimentul de seara trecută.
„Stuf şi chestii #masterchef #protv #olympics”, a postat acesta în dreptul unei imagini în care își prezintă look-ul pentru eveniment.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au petrecut aseara în compania vedetelor MasterChef (Instagram)

El s-a pozat alături de canotoarea medaliată la Olimpiada de la Paris 2024, Gianina Beleagă, dar a făcut și un selfie cu mai multe vedete masculine prezente la eveniment, între care Laurențiu Reghecampf, Florin Răducioiu, chef Scărlătescu și jurnaliști.

Jurnalistul Costin Ștucan a postat un selfie cu mai multe vedete din lumea sportului, alături de chef Scărlătescu de la MasterChef (Instagram)

Reghecampf și Corina Caciuc alături de vedetele MasterChef

Evenimentul organizat de MasterChef a fost devoalat parțial și de Chef Florin Dumitrescu, care spune că a fost o zi de filmări, plină. Așa de plină încât nici nu a putut să mănânce. Drept dovadă, după o tentativă de a găsi un restaurant anume deschis, a ajuns să își ia mâncare de la un McDrive.

Imaginile de la aceasta adunare vor fi parte din șirul de surprize ce urmează să fie prezentate in cadrul emisiunii MasterChef. Show-ul prezentat de Gina Pistol, care îi va avea ca membrii ai juriului pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, are programată premiera pe 10 septembrie, de la ora 20:30 și va fi difuzat în fiecare luni și marți.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre