Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Angliei comparată cu Don Corleone. Un interviu șocant cu Meghan Markle și prințul Harry

Regina Angliei comparată cu Don Corleone. Un interviu șocant cu Meghan Markle și prințul Harry
Palatul Regal primește încă o lovitură. După ce Meghan și Harry au stârnit multe controverse în media și în online, ultimul lor interviu zguduie încă o dată presa de pretutindeni.

Regina Angliei comparată cu Don Corleone. Meghan Markle și prințul Harry i-au acordat recent un interviu celebrei Oprah. Experţii regali o acuză pe celebra gazdă că ar fi sugerat faptul că „Regina este ca un şef al mafiei care a redus-o la tăcere pe Meghan”.

Experții regali sunt furioși pe Oprah

Interviul pe care Meghan Markle și prințul Harry i l-au acordat lui Oprah urmează să fie difuzat pe data de 7 martie, la CBS. 

Se pare că experții regali nu sunt de acord cu ceea ce s-a discutat în cadrul interviului. Oprah a sugerat, la un moment dat, că: „Regina este ca un șef al mafiei care a redus-o la tăcere pe Meghan”. Iar Palatul „ar trebui să fie îngrijorat” din pricina interviului.

Ba mai mult, experții sunt chiar furioși pe Oprah. Aceștia au declarat că afirmația făcută de gazda emisiuni este una „ridicolă”.

„Regina nu este Don Corleone”

Experții regali nu sunt deloc mulțumiți cu afirmațiile și sugestiile făcute de Oprah în interviul cu Meghan și Harry. Aceștia au spus că „Regina nu este Don Corleone”. O descrie nedrept pe Regină. Ca pe un cap al mafiei precum Don Corleone. Palatul Buckingham ar trebui, de asemenea, să fie „speriat”, mai declară experţii.

Sugestiile făcute de Oprah nu sunt singurele ciudate. După ce Oprah insinuează că Meghan a avut un tratament odios la Palat, și Harry a avut ceva de spus. Acesta susține că a emigrat în Los Angeles alături de soția sa, de teamă ca „istoria să nu se repete”. Făcând referire la moartea prinţesei Diana.

Oprah le promite telespectatorilor că vor exista dezvăluiri „șocante”

Vestea vine ca o bombă peste britanici. Au fost deja avertizați să „se aşeze comod în canapele” duminică. Deoarece  vine interviul de două ore. Şi, se presupune că va fi urmărit de zeci de milioane de oameni la nivel mondial.

Robert Jobson, un biograf al prințului Charles și al ducelui de Edinburgh, a declarat că interviul ar fi plin de „prostii melodramatice”.

El a spus: „Regina și Familia Regală nu sunt familia Corleone din Windsor. Nu există oameni reduşi la tăcere. Meghan a fost întotdeauna protejată de o echipă de ofițeri de la Scotland Yard. Din fericire, nu a fost niciodată în pericol fizic și Harry știe asta. A vorbi despre a fi „redus la tăcere” este doar ridicol.

Un alt critic a postat în mod sarcastic: „A fost atât de greu să ne mutăm în casa noastră de 11 milioane de dolari. Să semnăm acorduri uriașe cu Netflix și Spotify…”.

În timpul interviului la CBS vor fi reclame de 30 de secunde prime time care, se crede, că va costa aproximativ 200.000 de dolari.

Potrivit Page Six, cei doi nu vor fi plătiţi pentru interviul cu Oprah. Dar experții consideră că face parte din planul lor de a construi un brand de miliarde de dolari în SUA. Mai ales după ce au semnat mega-acorduri cu Netflix și Spotify în valoare de cel puțin 100 de milioane de dolari.

În timpul interviului, Meghan vizibilă gravidă, a purtat o rochie neagră Armani de 4.700 de dolari și o brățară de 13.000 de lire sterline. Bijuteria a aparținut  Prinţesei Diana, scrie Express.

Mirela Vaida a recunoscut: „Lumea nu ştie asta despre mine!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre