Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Camilla, apariție șoc la banchetul de la Palatul Versailles

Regina Camilla, apariție șoc la banchetul de la Palatul Versailles
Apariția elegantă a reginei Camilla la banchetul de la Palatul Versailles, dat de președintele Franței în cinstea vizitei făcute de regele Charles, a șocat întreaga lume.

Șoc pentru toți cei care au văzut-o pe regina Camilla. Soția regelui Charles a făcut spectacol la banchetul de la Palatul Versailles și părea mult mai tânără.

Regina Camilla a optat pentru o rochie bleumarin, purtând semnătura Christian Dior, cu o pelerină îndrăzneață. Experții susțin că ar putea fi cel mai în vogă look al său de până acum, iar cu machiajul îndrăzneț a emanat „farmec și rafinament atemporal”.

A fost un omagiu adus țării gazdă, prin ținuta creată de casa de modă franceză. Soția regelui Charles a asortat rochia cu unele dintre cele mai strălucitoare pietre prețioase din Colecția Regală, care au aparținut regretatei regine Elisabeta. Colierul și cerceii au fost primele din colecția de safire George al VI-lea care au intrat în seiful regal, fiind Elisabetei de tatăl său, ca dar de nuntă.

Regina Camilla a strălucit în Franța

„Alegerea machiajului i-a completat perfect trăsăturile și i-a pus în valoare frumusețea naturală”

Make-up artistul Lisa Little a declarat pentru FEMAIL că machiajul reginei nu a făcut decât să-i pună în valoare look-ul sofisticat, adăugând o notă suplimentară de eleganță. „Machiajul reginei Camilla la banchetul de stat de la Versailles de aseară emana un aer de farmec și rafinament atemporal. Alegerea machiajului i-a completat perfect trăsăturile și i-a pus în valoare frumusețea naturală.

Pielea reginei Camilla a apărut impecabilă și radiantă. Un fond de ten luminos a oferit o bază netedă și uniformă, în timp ce o notă subtilă de fard de obraz a adăugat o notă de căldură obrajilor, conferindu-i o strălucire sănătoasă și tinerească.

„Ochii au fost punctul central al machiajului”

Ochii ei au fost punctul central al look-ului ei de machiaj. Regina a optat pentru o abordare clasică cu o paletă de farduri de ochi în tonuri neutre, cu nuanțe care îi accentuau frumos culoarea ochilor. Un eyeliner aplicat delicat i-a definit ochii, în timp ce genele voluminoase au adăugat o notă de dramatism și alură.

Efectul general a fost captivant și elegant”.  Specialistul aa adăugat că machiajul îndrăzneț al ochilor reginei a fost accentuat și mai mult de sprâncenele „impecabil îngrijite”, care i-au încadrat fața.

„Toate privirile au fost ațintite asupra ei la banchetul de la Versailles”

„Buzele ei erau moi, cu o nuanță sofisticată de fructe de pădure. Culoarea buzelor era perfect echilibrată. Rezultatul a fost un look de buze îngrijit și rafinat, care i-a completat aspectul general. Atenția acordată detaliilor, de la tenul impecabil până la ochii și buzele perfect definite, a pus în evidență eleganța sa regală și s-a asigurat că toate privirile au fost ațintite asupra ei la banchetul de stat de la Versailles”, a mai spus Lisa.

Alianță anglo-franceză în materie de modă

Regina, care a strălucit în rochia de seară, a făcut o alianță anglo-franceză în materie de modă cu prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, care a optat, de asemenea, pentru o rochie Dior bleumarin. Un duo de putere pe covorul roșu, la brațul președintelui Macron și al regelui Charles.

În drum spre palat, prima doamnă a Franței a făcut un gest drăguț și a ajutat-o pe regină cu pelerina care a fost luată de vânt. Printre preparatele culinare care au fost pe masa invitaților s-a numărat homarul, crabul și brânză comté învechită 30 de luni.

La sosirea în Franța, regina a adus un omagiu designerilor britanici, optând pentru o rochie și un palton roz de la Fiona Clare, în timp ce Brigitte a fost șic ca întotdeauna într-un costum Saint Laurent navy. Reprezentanții președintelui Emmanuel Macron au declarat că acest dineu este un ecou al vizitei de stat a reginei Elisabeta a II-a în 1972, când a fost întâmpinată la palat de președintele Georges Pompidou.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre