Fiica Andreei Bănică a fost comparată cu Thalia. Ce ținută a ales pentru banchetul de sfârșit de gimnaziu

Fiica Andreei Bănică a fost comparată cu Thalia. Ce ținută a ales pentru banchetul de sfârșit de gimnaziu
Andreea Bănică e o femeie fericită din toate punctele de vedere. Are o carieră impresionantă și o familie care o face mândră.

Recent, micuța vedetei care a terminat clasa a VIII-a a avut banchetul de sfârșit de gimnaziu, iar mama i-a făcut toate poftele.

Sofia a purtat o ținută roz din cap până în picioare, de la un brand, pantofi cu tocuri foarte înalte, dar și o gentuță în aceeași nuanță, foarte scumpă. Artista a reușit să o prindă în câteva fotografii, care au fost postate pe rețelele de socializare. Andreea Bănică a fost extrem de emoționată când și-a văzut fetița atât de frumoasă, semănând cu păpușa Barbie.

Fiica Andreei Bănică a strălucit la banchet

„Prin asta a trecut Sofi ieri”

„La mulți ani copii frumoși și buni! Ce doresc pentru copiii mei doresc tuturor copiilor. Aseară @iamsofiamariab a avut banchetul de final al clasei a 8-a! Emotii, bucurie, lacrimi și o distracție pe cinste. Prin asta a trecut Sofia ieri!

Sofia a fost asemănată cu Thalia

Nu am avut timp să postez din cauza timpului scurt care m-a presat pentru că a trebuit să mă împart în multe locuri, însă am reușit să îi fac câteva poze înainte să plecăm spre distracție. Și pentru că mi-ați scris ca vreți să vedeți rochița Sofiei, iată pozele”, a scris Andreea Bănică în dreptul imaginilor cu fiica sa.

Andreea Bănică, mândră de fiica ei

Fanii Andreei au spus că Sofi seamănă leit cu Thalia

Nu mai puțin de 10.000 de like-uri au fost strânse la fotografiile cu Sofia, iar fanii Andreei Bănică au spus că seamănă leit cu frumoasa cântăreață Thalia. „Sofia e divină”, „Seamănă cu Thalia. E foarte frumoasă”, „Wow, ce seamănă cu Thalia în pozele acestea”, „Superbă domnișoară”, „Seamănă leit cu superba Thalia”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Fiul Andreei Bănică, dans spaniol

Andreea, fermecată de băiat

Cu câteva zile în urmă a avut loc și petrecerea de la grădiniță unde învăță băiatul artistei, iar acesta i-a fascinat pe toți cu un dans spaniol. Andreea a postat un  videoclip cu băiatul în exercițiul funcțiunii și a scris câteva cuvinte. „Doamne! Îmi văd pruncul de 6 ani dansând la grădiniță pe un moment spaniol.

Petrecere la grădiniță

Este ceva…de vis! Un omuleț atât de mic cu zâmbetul larg pe buze se bucură de prezența noastră și mai ales de cea a surorii lui. Dacă îmi spunea cineva că voi avea un băiețel așa handsome, nu aș fi crezut, pentru că l-am născut mic, cu capul teșit”. Sunt topită și mă distrează maxim să îl văd cât de mult vorbește și comentează la orice.

Zâmbetul lui face tot! Priviți clipul. Mă simt binecuvântată și doresc același zâmbet curat și inocent tuturor copiilor de pe planetă, iar mamelor lor liniște sufletească”, au fost vorbele pline de bucurie ale Andreei Bănică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre