Andreea Bănică l-a pus la punct pe Lucian Mitrea de când l-a prins la masaj erotic. Le învață pe femei ce să facă

Andreea Bănică l-a pus la punct pe Lucian Mitrea de când l-a prins la masaj erotic. Le învață pe femei ce să facă
Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt parcă dintr-o altă lume. Cea a poveștilor frumoase, în care căsniciile durau o viață.

Nu e ușor să-ți păstrezi relația frumoasă, într-o lume în care tot mai puțini își fac familie. Dar Andreea Bănică a știut ce a vrut de la bun început.

După o copilărie lângă în tată violent, care a marcat-o, Andreea Bănică a găsit în Lucian Mitrea nu doar un iubit și ulterior un soț și un tată pentru copii, ci mai ales un prieten căruia a putut întotdeauna să-i spună tot ce a avut pe suflet. Dar artista a fost o femeie hotărâtă de la bun început, iar atunci când a primit inelul de logodnă a pus o condiție. Dacă o va înșela, atunci nu-l va ierta niciodată. Și iată că anii au trecut, iar cei doi parcă mai îndrăgostiți ca la început.

„Dacă eu nu fac scandal pe acest subiect, nu văd de ce i-ar interesa pe alţii”

Persoane publice fiind, nici cârcotașii n-au stat degeaba, așa că a curs multă cerneală în ziare privind așa zisele infidelități ale bărbatului. Andreea a știut însă să gestioneze totul așa cum scrie la carte, ba chiar i-a șocat cu câțiva ani în urmă pe toți când a confirmat că soțul a fost la masaj erotic, iar ea nu are nici un fel de probleme.

“Şi ce dacă a fost la masaj erotic? Dacă eu nu fac scandal pe acest subiect, nu văd de ce i-ar interesa pe alţii! Stăm de 16 ani împreună şi suntem fericiţi, iar aceste bârfe nu ne tulbură căminul”, a fost reacția dură a cântăreței.

„Nu accept să fiu înşelată, n-aş putea să stau cu un om să mă înşele, iar eu să fac vreun compromis”

Andreea știe ce are lângă ea, iar Lucian Mitrea, susține artista, e un bărbat inteligent, care nu ar călca pe bec, conștient că artista n-ar accepta nici în ruptul capului să o facă de râs. „Soţul meu nu mi-a dat vreun semn. Din moment ce noi am fost mai toată viaţa împreună, când ar putea şi unde să se ducă.

Este şi un tip foarte deştept care ştie foarte bine ce are lângă el, ştie foarte bine că femeie ca mine nu mai găseşte. De când mi-a dat inelul de logodnă, i-am spus „dacă eşti pentru mine, eşti pentru mine şi atât”.

La mine nu există altfel, dacă mă vrei aşa bine, dacă nu nu, trebuie să înţelegi asta din start, eşti pentru mine şi atât. El ştie foarte bine că nu accept să fiu făcută de ruşine, nu accept să fiu înşelată, n-aş putea să stau cu un om să mă înşele, iar eu să fac vreun compromis, nu aş avea de ce.

Nu pot să spun niciodată ce îmi rezervă viaţa şi ce poate fi în viitor. (…) nu există minciună într-o viaţă de cuplu, nu pot să tolerez minciuna, bătaia, abuzurile, băutura, nu pot să tolerez nişte lucruri de genul acesta, pentru că ştie şi el foarte bine unde ne-am cunoscut şi cum eram”, susține celebra cântăreață.

Singurele certuri pornesc de la copii

Sigur că nu există relație fără certuri, iar între cei doi problemele pornesc de la copii, însă au promis că vor face ceva și în acest sens. Chiar dacă au mulți ani împreună, nu uită să-și ia ori de câte ori pot câteva zile libere în care să plece doar ei doi.

E soluția ideală pentru a se redescoperi și a înțelege, dacă mai este cazul, de ce au ales să fie împreună pentru totdeauna. Cea libertină în relație e Andreea, de aceea nu puține au fost momentele în care a încercat să-și determine bărbatul să mai plece cu băieții.

„Pe el îl mai împingeam eu de la spate să se ducă de exemplu cu băieţii să vadă un meci, se mai ducea doar de gura mea, dar nu-i place să plece fără mine, fără noi. Spre exemplu, a fost acum recent în Bulgaria, la târgul de turism, iar a doua zi s-a întors, nu a putut să reziste fără noi.

Îşi face tot timpul griji de cum este acasă, dacă mă descurc cu copiii. El este un tip familist, poate prea familist câteodată. Eu sunt puţin mai libertină, eu îmi doresc foarte mult să şi respir, să iau aer, să îmi încarc bateriile”, a mărturisit vedeta într-un interviu cu Fanatik.

Familia se mută acum în casă nouă

După ce și-a văzut visul împlinit și a dat drumul la pensiunea mult dorită, acum Andreea Bănică și Lucian Mitrea se pregătesc să se mute în casă nouă. Locuința la care a visat toată viață, cu o curte mare, în care să grădinărească și să audă păsărelele cântând. „Ne mutăm acum pentru că am cumpărat o altă casă pe care iniţial.

 

Lucian voia să o amenajeze şi să o vândă, dar noi oricum noi voiam să o reamenajăm  pe a noastră şi aşa am luat decizia de a ne muta, practic este pe aceeşi stradă, în acelaşi cartier, nu plecăm în altă parte”, a mai spus artista. Chiar dacă Divinitatea i-a dat tot ce-și dorește, mai are un vis: să călătorească cât mai mult pe mare și, cu propriul catamaran și să vadă cât mai multe țări.

Recomandarile noastre