Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Elisabeta lansează una după alta băuturi. După gin, face bani cu bere

Regina Elisabeta lansează una după alta băuturi. După gin, face bani cu bere
Petrecerile  par să se țin lanţ la Palatul Buckingham. Regina Elisabeta II, mai întreprinzătoare ca niciodată, lansează și o gamă de bere, la câteva ore după anunțul cu ginul de prune.

Regina Elisabeta lansează una după alta băuturi. După al treilea gin, prezentat săptămâna aceasta, o nouă gamă de bere preparată în proprietatea sa privată din Sandringham, a fost lansată de regină. Elisabeta II,  în vârstă de 95 de ani, a aprobat vânzarea ginului și a unei beri fabricate din plante cultivate în proprietatea Sandringham din Norfolk. Berile îmbuteliate vor fi vândute la magazinul din Sandringham la 3,99 lire sterline sticla de 500 ml.

Regina Elisabeta lansează una după alta băuturi

Cele două noi beri vor fi produse local de către Barsham Brewery din Norfolk folosind ingrediente cultivate pe terenul Sandringham de 8.000 de hectare al reginei. Producția se bazează inclusiv pe orz organic Laureate Spring. Sticlele au pe etichetă în mod vizibil numele Sandringham, pe fundal un peisaj cu un iepure sau un fazan. Cele două animale sunt comune în pădurile și câmpurile din jurul casei monarhului Norfolk.

Regina Elisabeta lansează una după alta băuturi. După gin, face bani cu bere

Sandringham Estate este un paradis sălbatic pentru fazani, iepuri de câmp, bufnițe și multe alte specii care se dezvoltă în habitatele din pădure și terenurile agricole. Cele două beri includ un amaretto tradițional englezesc filtrat la rece (4,3% ABV) și un IPA auriu mai puternic (5% ABV).

Cea mai bună băutură amară este descrisă ca fiind „unică şi naturală” și „cu aromă completă”. Are un iepure pe etichetă. Cele două beri noi nu sunt primele care sunt puse în vânzare la Sandringham. Și nici nu sunt primele băuturi care folosesc plantele cultivate în uimitoarea proprietate. Aici se mai produce și un cidru din mere. Alte două variante de gin au fost, de asemenea, distilate folosind ingrediente din grădina privată a reginei.

Palatul Buckingham a anunțat lansarea celui de-al treilea gin

Așa cum Rețete și vedete a scris, săptămâna aceasta Regina Elisabeta II a lansat un nou gin, al treilea din colecție. Eticheta prezintă o coroană. Băutura e realizată cu fructe întregi, culese manual. O sticlă de 500 de ml costă 30 de lire sterline și se vinde în magazinele Royal Collection Trust (RCT) și exclusiv pe site-ul lor web.

Noul gin are o aromă „unică și intensă”, de cuișoare și marțipan și are 26% ABV. Toate profiturile din vânzările noului gin sloe vor merge la RCT, o organizație caritabilă înregistrată. RCT, care administrează palatele regale și colecția de artă a Reginei, a lansat pentru prima dată un gin în iulie 2020.

Ginul Buckingham Palace este fabricat din ingrediente din grădina de la reședința Queen’s London. Ginul, extrem de popular, s-a vândut la scurt timp după lansarea sa în vara trecută. Este făcut dinproduse botanice precum verbena de lămâie, fructe de păducel, frunze de dafin și frunze de dud, scrie Express.

Sursa foto: Royal Collection Trust

Cine este bărbatul care i-a furat Madonnei inima. Are doar 27 de ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre