Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina întunericului, Gabriela Lucuțar, își face o afacere cum n-a mai fost. E sigură că va rupe gura târgului

Regina întunericului, Gabriela Lucuțar, își face o afacere cum n-a mai fost. E sigură că va rupe gura târgului
Dacă pe plan personal lucrurile nu au stat loc bine în viața reginei întunericului, Gabriela Lucuțar, profesional toate funcționează perfect. Prietena Anamariei Prodan își face o afacere cum nu există în România.

Pe Gabriela Lucuțar românii au cunoscut-o de la înmormântările unor personaje cunoscute, ea fiind proprietara unei firme de pompe funebre. De aici i s-a tras și renumele de „Regina întunericului”. Apoi, a apărut în ultima ediție a emisiunii Chefi la cuțite, ca și concurentă.

Recent, Gabriela Lucuțar s-a decis să-și dezvolte domeniul de activitate. Regina întunericului vrea să facă acum o afacere de care mulți români nu au habar. E vorba de o firmă specializată în organizarea petrecerilor de după divorț.

Această idee i-a venit după ce ea însăși a pus capăt unui mariaj și „vreau ca lumea să înțeleagă că, pentru mine, acest divorț nu este un motiv de tristețe, din contră este un motiv de fericire și chiar aș fi vrut să petrec, să-mi organizeze cineva un chef unde să mă simt bine”.

„Vreau să-mi refac viața cât mai repede”

Pentru că nu este genul de om care să regrete după cine sau ce nu merită, Gabriela Lucuțar e decisă să-și refacă viața cât mai repede posibil. „Eu acum mă simt ca la 20 de ani, și fizic și psihic. Mă simt mai frumoasă ca oricând! Așa că sunt sigură că există și cineva acolo pentru mine”, a declarat Gabriela Lucuțar.

„Îmi doresc să îmi spună iubirea mea”

Gabriela vrea să rupă gura târgului cu o afacere

Desigur, nu orice bărbat va putea să intre în grațiile femeii de afaceri, care spune că are pretenții mari de la viitorul partener de viață. Aceasta spune că acesta va trebui „să îmi spună iubirea mea”, să aibă inițiativă, să fie alături de ea și să coordoneze multe lucruri. Și asta pentru că „nu mai vreau să fiu bărbat”.

„Aș vrea să fiu și eu femeie, să fiu răsfățată. Mi-aș dori să îmi aducă flori, să îmi facă multe complimente, să îmi spună „iubita mea”, „frumoasa mea”.

Gabriela Lucuțar subliniază că a fost apreciată și de fostul partener de viață, dar ceva nu a funcționat așa cum și-a dorit, așa că a decis că cel mai bine ar fi ca fiecare să meargă pe drumul său.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre