Simona Ionescu / Redactor Șef

Reguli încălcate de femeile din familia regală. Adevărate acte de răzvrătire legat de unghii

Reguli încălcate de femeile din familia regală. Adevărate acte de răzvrătire legat de unghii
A fi o femeie regală, fie prin naștere, fie prin căsătorie, aduce cu sine o listă lungă de protocoale, în special în ceea ce privește aspectul fizic. Iar manichiura trebuie să fie ca la carte.

De la tivuri și decolteuri până la bijuterii și nuanțe de ruj, totul se respectă ca la carte în familiile regale. În ceea ce privește unghiile, acestea ar trebui să fie ținute scurte și vopsite în culori neutre și mute. Dar regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, chiar și de către membrii familiei regale… Cine a comis aceste acte de răzvrătire a manichiurii?

Unghiile roșii ale reginei Letiția

Nimeni nu-i spune reginei Letizia a Spaniei ce lac de unghii să poarte

Cunoscută pentru eleganța și stilul ei, această regină a afișat unghii roșii stridente atunci când a participat la un eveniment de decernare a unui premiu pentru artă și literatură în 2018. Jurnalistă înainte de a se căsători, ea a devenit regină a acestei națiuni europene în 2018. Cunoscută pentru opiniile sale puternice și pentru leadership, este clar că nimeni nu-i va spune reginei Letizia a Spaniei ce lac de unghii să poarte.

Reguli regale? Care sunt acestea?

Să i se spună cum să se îmbrace a fost un lucru pe care Meghan Markle l-a detestat în timpul perioadei în care a făcut parte din casa regală britanică. Și a susținut că nu a avut voie să poarte culori strălucitoare. Iar acest lucru a deranjat-o teribil.

Eleganță absolută

Ojă roșie și unghii lungi? Regina Maxima forțează eticheta vestimentară și nu dă doi bani pe regulile de la Amsterdam. Așa cum a demonstrat când a participat la o ceremonie de premiere în domeniul horticulturii în 2016.

A fost cândva o australiancă lipsită de griji care lucra în publicitate… Unghiile ei albastre au uimit lumea

Unghiile roșii ale Ducesei de Edinburgh nu au trecut neobservate

Haina de culoare albastru închis Catherine Walker a fost la ordinea zilei atunci când regina a participat la slujba de Paște de la capela St George din Windsor anul trecut, nuanța fiind asortată cu celebrul inel de logodnă cu safire. Iar unghiile roșii n-au putut să treacă neobservate, deși este o încălcare a protocolului.

Cine a mai văzut regină cu unghii albastre?

Este greu de crezut, dar regina Mary a Danemarcei a fost cândva o australiancă lipsită de griji care lucra în publicitate.  Încoronată regină abia luna trecută, mama a patru copii a purtat unghii albastru electric la începutul acestei săptămâni, când a participat la o ceremonie de premiere. Este posibil ca tradiționaliștii să nu fi salutat alegerea ei…

Zara Tindall, piercing în limbă și unghii care au nevoie de îngrijire

Zara Tindell care la un moment dat a avut un piercing în limbă poate fi considerată o rebelă regală. Iar manichiura ei a avut nevoie disperată de îngrijire atunci când a participat la Festivalul de concursuri britanice de la Gatcomb Park vara trecută.

Prințesa Eugenie și unghiile ei colorate în steagul Americii

Prințesa Eugenie și unghii în culorile Americii

Cu mult înainte de a-l cunoaște pe soțul ei, Jack, această prințesă purta steaguri ale Uniunii pe unghii. În 2012, Londra găzduia Jocurile Olimpice, iar aceasta tocmai participase la o cursă de noapte cu bicicleta în scop caritabil în jurul Londrei.

Sursă foto: Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre