Simona Ionescu / Redactor Șef

Probleme mari în familia regală britanică. Prințul William s-a retras de la datoria regală din „motive personale”

Probleme mari în familia regală britanică. Prințul William s-a retras de la datoria regală din „motive personale”
Se întâmplă ceva grav în familia regală britanică, spun fanii familiei regale. Prințul William s-a retras de la datoria regală din „motive personale”.

Fanii familiei regale britanice sunt foarte îngrijorați după ultima decizie luată de prințul William. Acesta a hotărât să se retragă de la datoria regală „din motive personale”.

Fanii Familiei Regale sunt îngrijorați după ce Prințul William a luat o decizie de ultim moment de a nu se deplasa la slujba de comemorare care are loc pentru nașul său, regretatul rege Constantin al Greciei. Potrivit mai multor rapoarte, William s-a retras de la datoria regală din „motive personale”. De la începutul anului, familia regală trece doar prin probleme și toți britanicii sunt foarte îngrijorați.

Prințul William s-a retras
William nu o lasă pe Kate nicio secundă singură

Prințul William a fost rugat să se întoarcă mai devreme la datorie

Soția lui William, prințesa Catharine, a suferit o operație abdominală substanțială care a lăsat-o spitalizată timp de 10 zile. Din câte știe publicul, Kate se recuperează încă în privat. S-a raportat că William se va retrage și el din îndatoririle regale până la Paște, pentru a o ajuta pe Kate în procesul de recuperare. Cu toate acestea, William a fost rugat să se întoarcă la datorie mai devreme decât se anticipa. Motivul este afecțiunea gravă pe care i s-a descoperit regelui Charles, după ce a fost supus unei intervenții la prostată.

„Prințesa de Wales s-a întors acasă, la Windsor, pentru a-și continua recuperarea după operație”

Kate Middleton este acum acasă, dar se știu puține lucruri despre operația abdominală la care a fost supusă și care a ținut-o sub supraveghere spitalicească timp de 10 zile. „Prințesa de Wales s-a întors acasă, la Windsor, pentru a-și continua recuperarea după operație. Ea face progrese bune.

Prințul William s-a retras
Regele Charles se luptă cu boala

„Prințesa de Wales s-a întors acasă, la Windsor, pentru a-și continua recuperarea după operație. Ea face progrese bune. Prințul și prințesa doresc să mulțumească enorm întregii echipe de la Clinica din Londra, în special personalului de asistență medicală dedicat, pentru îngrijirea pe care au oferit-o. Familia Wales continuă să fie recunoscătoare pentru urările de bine pe care le-a primit din întreaga lume”, este o declarație de ceva vreme a familiei.

Harry și Meghan le-au transmis gânduri bune regelui Charles și lui Kate

O sursă a dezvăluit că, în ciuda dușmăniei lor de lungă durată, prințul Harry și Meghan Markle le-au urat sănătate lui Kate Middleton și regelui Charles, în timp ce amândoi se recuperează după problemele grave de sănătate. „Regele și Prințesa de Wales au primit mesaje de sprijin din partea prințului Harry și a lui Meghan în ceea ce privește sănătatea lor. Ducele și Ducesa au contactat ambele părți în diferite moduri pentru a-și exprima îngrijorarea și cele mai bune urări”, spune sursa.

Sursă foto: mamasuncut.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre