Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu imens în familia regală britanică. Anunțul a fost făcut de Palatul Buckingham

Doliu imens în familia regală britanică. Anunțul a fost făcut de Palatul Buckingham
Familia regală, în stare de șoc după ce Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabriella Windsor, a murit la vârsta de 45 de ani. Este doliu la Palatul Buckingham.

Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabriella Windsor, a murit subit la vârsta de 45 de ani, a anunțat în această seară Palatul Buckingham.

Thomas Kingston, care s-a căsătorit cu fiica prințului și prințesei Michael de Kent în 2019, a fost găsit mort la o adresă din Gloucestershire duminică seară. Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului la scurt timp după ora 18.00. Miercurea trecută, Lady Gabriella și Kingston au fost văzuți împreună la un eveniment la Galeria Națională din Londra.

Prințul Michael de Kent (n. 4 iulie 1942) este membru al casei regale britanice, nepot al regelui George al V-lea și al reginei Mary și văr al reginei Elisabeta a II-a. Prințul Michael de Kent are îndatoriri regale oficiale, reprezentând-o pe regină la unele evenimente din cadrul Commonwealth, în afara Regatului Unit.

doliu familia regala britanica
Regina Camilla, Regele Charles, Lady Gabriella Windsor și Thomas Windsor sunt fotografiați urmărind cursele de la Ascot vara trecută

„Mare șoc pentru întreaga familie”

Lady Gabriella i-a adus un omagiu soțului ei finanțist într-o declarație comună cu familia sa. „Cu cea mai profundă tristețe anunțăm moartea lui Thomas Kingston, iubitul nostru soț, fiu și frate. Tom a fost un om excepțional care a luminat viețile tuturor celor care l-au cunoscut. Moartea sa a fost un mare șoc pentru întreaga familie și vă rugăm să ne respectați intimitatea în timp ce plângem dispariția sa”, a spus Lady Gabriella. O anchetă va avea loc pentru a stabili cauza morții, dar nu există circumstanțe suspecte și nu există alte părți implicate.

doliu familia regala britanica
Thomas Kingston este ginerele prințului și prințesei Michael de Kent

„Majestățile Lor trimit cele mai sincere gânduri și rugăciuni Gabriellei și întregii familii Kingston”

Regele Charles și regina Camilla au trimis „cele mai sincere gânduri și rugăciuni” către Lady Kingston și familia lui Kingston. „Regele și regina au fost informați de moartea lui Thomas și se alătură prințului și prințesei Michael de Kent și tuturor celor care l-au cunoscut în durerea unui membru foarte iubit al familiei.

Majestățile Lor trimit cele mai sincere gânduri și rugăciuni Gabriellei și întregii familii Kingston”, a anunțat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham. Lady Gabriella, care nu este un membru activ al familiei regale, a făcut publică o fotografie personală pe care i-a făcut-o soțului ei, care îl arată zâmbind și îmbrăcat într-o cămașă roz casual, în timp ce stătea lângă o apă.

doliu familia regala britanica
Lady Gabriella și Thomas Windsor și-au făcut fotografii oficiale în ziua nunții lor. Reginei și Prințului Philip sunt așezați la dreapta lor. Sursă foto: Daily mail

Lady Gabriella a fost favorita reginei Elisabeta a II-a

Kingston s-a căsătorit cu Lady Gabriella după o cerere în căsătorie în vară pe insula Sark, în urmă cu aproape șase ani. Evenimentul a avut loc la Capela St George în 2019, în cadrul unei nunți cu invitați printre care regina Elisabeta a II-a, prințul Philip și prințul Harry. Se știe că Lady Gabriella a fost una dintre favoritele reginei Elisabeta, iar monarhul a fost de acord să participe „imediat” la nunta cuplului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre