Simona Ionescu / Redactor Șef

Replică la clipul lui Snopp Dogg. Iată ce face Florin Salam

Replică la clipul lui Snopp Dogg. Iată ce face Florin Salam
După ce filmarea postată de Snoop Dogg în care fumează iarbă și ascultă o melodie a lui Florin Salam a devenit virală, și nu doar între români, a apărut și replica. Cine credeți că dă replică la clipul lui Snopp Dogg?

O filmare postată pe Instagram de Snoop Dogg a devenit virală, la finele săptămânii. Românii care îl urmăresc au înnebunit de plăcere. Celebrul rapper a postat un clip cu doar câteva minute înainte să apară într-un un concurs în LA. În timp ce fumează marijuana, Snoop Dogg se mișcă lent pe ritmurile unei manele cântate de Florin Salam. Clipul  a strâns în 2 zile peste 2 milioane de aprecieri.

„Șmecherilor cartonați / Ce repede vă udați / Acum după pandemie / De voi lumea nu mai știe / Se vede cine e valoare / Că a rămas tot în picioare”, sunt versurile care se aud în maneaua cântată de Salam.

Cine dă replică la clipul lui Snopp Dogg

Salam a distribuit și el pe rețelele sociale clipul postat de „fratele” Snoop Dogg și a menționat: „Țin să anunț că nu este o pagină fake Tank Snoop”. Remarca era binevenită. La fel ca și replica la toată povestea.

Pe contul de Facebook „Polițiștii au umor” a apărut „continuarea” clipulului viralizat care îl are protagonist pe Snoop Dogg. „Dân respekt pientru fratili nostru Snupdog, Florin S-alam, regili Romaniei, adecis s-ă dansieze shî el pe o melodie dea lu Snupdog. Asha face regi antre ei” – au scris oamenii legii puși pe glume. Ei au distribuit un video în care Florin Salam dansează dând din coapse extrem de profesionist, în timp ce în fundal se aude  binecunoscuta piesă „What’s My Name” a lui Snoop Dogg.

Snoop Dogg a mai comis-o în România

Nu este pentru prima dată când Snoop Dogg postează conținut care are legătură cu România. În urmă cu aproximativ 5 ani, rapperul Snoop Dogg a comis o gafă amuzantă. El a dat din greşeală check-in în Bogata, judeţul Mureş. Artistul a postat o fotografie pe Instagram şi, pentru a-şi anunţa fanii că a ajuns în Columbia, a vrut să dea check-in în Bogota. Din greşeală, însă, Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureş.

Fanii artistului au reacţionat imediat: ”Uita-te la locație :)))”, „Mama e in Romania?”, „La bunici”, „Locatia”. Primarul comunei Bogata, Laszlo Barta, a declarat atunci că în comună au fost americani care s-au simțit extrem de bine. Și că rapperul Snoop Dogg poate să vină, întrucât aici există locuri de cazare, dar este și o mâncare tradițională de excepție.

„Dacă vine, îl așteptăm cu o ciorbă de moare de varză cu porc proaspăt. Facem și cu porc la proțap, dar în primul rând îl așteptăm cu o inimă deschisă și curată. La noi, la Bogata, avem și o pensiune la care urmează să facem recepția finală, e o pensiune mică, cu 9 locuri. Este loc de cazare și pe la oameni, avem mâncare bună, sănătoasă — eu sunt și producător agricol.

Avem și Colina Sasului, o sală de nunți cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mâncat mâncare tradițională și s-au simțit bine. Deci poate să vină Snoop Dogg și cu alaiul, pentru că sunt locuri de cazare și aici oamenii au sufletul curat și îi așteaptă cu drag”, a declarat, la momentul respectiv, edilul Laszlo Barta.

Sursa foto: Instagram

Legătura neștiută dintre Naomi Campbell și Lewis Hamilton. Ce mesaj i-a transmis supermodelul pilotului de Formula 1

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre