Simona Ionescu / Redactor Șef

Replici dure între Ciutacu, Gâdea și senatoarea Șoșoacă. Ce i-au făcut jurnaliștii

Replici dure între Ciutacu, Gâdea și senatoarea Șoșoacă. Ce i-au făcut jurnaliștii
A fost scandal în direct, aseară, la România TV. Ciutacu a cedat și i-a închis telefonul în nas. Nu e primul care rămâne fără replici în fața ei și ia o măsură radicală de genul acesta.

Ghinioanele și scandalul se țin lanț în jurul ei, au fost replici dure între Ciutacu, Gâdea și senatoarea Șoșoacă. Pare că reprezentantul AUR a ajuns într-un conflict deschis, în ultima perioadă, cu mai mulți realizatori TV.

Amintim că în urmă cu numai o săptămână, senatoarea a părăsit emisiunea lui Gâdea, după ce acesta a cerut să îi fie suspendat microfonul. Aseară, în timpul unei intervenții telefonice, senatoarea Diana Șoșoacă a pățit-o din nou. Ciutacu a decis să îi închidă acesteia telefonul în nas după ce discuția s-a aprins mai repede decât s-ar fi așteptat.

Dialogul dintre Victor Ciutacu și Diana Șoșoacă

Ciutacu: Dumneavoastră făceți-vă mandatul pe care ați fost aleasă în Parlament. Constituția nu vă permite să dați buznă în instituții publice pe bază de legitimație de senator.

Șoșoacă: Eu îmi fac treaba foarte bine, nu am dat buzna în niciun spital, vă rog să nu mai dezinformați și să vă faceți meseria dumneavoastră. Dacă m-ați invitat la un drept la replică, lăsați-mă vă rog să vorbesc.

Ciutacu: Nu v-am invitat la un drept de replică, l-ați cerut, vi l-am oferit din bunăvoință.

Șoșoacă: Aveați obligația legală să îmi oferiți un drept la replică, nu v-am solicitat.

Ciutacu: Mulțumesc, doamna senator, o seară bună.

Dialogul dintre Mihai Gâdea și Diana Șoșoacă (26 ianuarie)

Şoşoacă (către medici): Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbeşte?

Gâdea: Doamna senator!

Şoşoacă: Da.

Gâdea: Ce mai faceţi?

Şoşoacă: Foarte bine, mulţumesc, mă interesa şi pe mine să pun nişte întrebări, eu nu ştiu unde este gripa.

Gâdea: Da, eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată.

Şoşoacă: Dar eu chiar vreau să ştiu.

Gâdea: Ascultaţi puţin. Să ştiţi o chestie, la o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif.

Şoşoacă: Domnule Gâdea…

Gâdea: Da, doamna senator.

Şoşoacă: Cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră.

Gâdea: Ia să vedem, doamna senator, cum? (Vorbesc unul peste celălalt) Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, să ştiţi că vă opresc şi microfonul.

Şoşoacă: Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoţional.

Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi, se vede, sunteţi abuzată masiv. (În pauza instituită ad-hoc, senatoarea a părăsit platoul emisiunii).

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 2 februarie. Scorpionii pot negocia contracte importante

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre