Simona Ionescu / Redactor Șef

Reprezentantul nostru la Eurovision se însoară! Cum arată inelul de logodnă. Foto

Reprezentantul nostru la Eurovision se însoară! Cum arată inelul de logodnă. Foto
Cezar Ouatu și-a găsit jumătatea și a făcut pasul cel mare, printr-o cerere inedită în căsătorie. S-a spus marele da și s-a arătat inelul de logodnă.

Cezar Ouatu și iubita sa, Raluca Jurca au făcut cel mai important pas în relație. S-a făcut cererea în căsătorie într-un decor de vis și tânăra a arătat tuturor superbul inel de logodnă cu diamant. 

„Reacția oamenilor din jur din Laguna Albastră demnă de Oscar”

Cezar Ouatu și-a cerut iubita în căsătorie

Cezar Ouatu a făcut cererea în căsătorie în vacanță și a postat câteva fotografii care i-au bucurat pe fani, dar și un mesaj pe măsură. „I asked: NO? She said: YES!

Emoții, lacrimi de fericire, iubire, voce tremurândă, un scenariu improvizat, o locație și reacția oamenilor din jur din Laguna Albastră demne de Oscar (total neregizat și extrem de natural)! Este despre dedicare, înțelegere, iubire și respect! Dumnezeu ne iubește”, a fost mesajul lui Cezar Ouatu.

Raluca a împlinit luna trecută 25 de ani

Raluca Jurca, la aniversarea celor 25 de ani

Viitoarea soție a lui Cezar Ouatu, „make-up artist cu experiență”, a împlinit în luna iunie frumoasa vârstă de 25 de ani, iar celebrul cântăreț i-a trimis un mesaj de dragoste pe rețelele de socializare. În fotografii apare și o frumoasă mașină, care, probabil, a fost cadoul de aniversare de la iubitul său. „La mulți ani iubirea mea. Să-mi fii sănătoasă și fericită că iubită ești”, au fost cuvintele cântărețului.

„Mă văd tată alături de această femeie”

Chiar dacă e mai mică cu aproape 20 de ani decât Cezar Ouatu, artistul a spus cu ceva timp în urmă că a reușit să-l transforme în cea mai bună versiune a lui, prin simplitatea de care a dat dovadă. Motiv pentru care își dorește să devină tată…

„Sunt extrem de dedicat acestei relații. Mă văd tată alături de aceasta femeie. Ne dorim foarte mult. Este un om simplu, o arta sa găsești simplitatea într-un om. Este ideală. Simt cu adevărat că este ceea ce trebuie și ceea ce am nevoie o viață întreagă”, a spus Cezar Ouatu, la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre