Simona Ionescu / Redactor Șef

Restructurări semnificative la „Te cunosc de undeva”. Ce se va întâmpla cu jurații show-ului

Restructurări semnificative la „Te cunosc de undeva”. Ce se va întâmpla cu jurații show-ului
Se intensifică zvonurile privind restructurările care vor avea loc la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Fanii emisiunii așteaptă să vadă ce se întâmplă cu jurații preferați.

Noua ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva” se pare că nu va mai fi la fel, pentru că mai marii Antenei 1 fac restructurări. Sunt zvonuri că se va schimba juriul show-ului.

Andreea Bălan a criticat și jignit echipa de producție „Te cunosc de undeva”

13 ani a rezistat Andreea Bălan la emisiunea „Te cunosc de undeva”, dar potrivit informațiilor oferite de Cancan, zilele îi sunt numărate pe scaunul juraților. Producătorii emisiunii ar fi luat hotărârea de a renunța la cântăreață, pentru că s-ar fi săturat de prea multe fițe ale acesteia.

Artista s-ar fi arătat mereu nemulțumită de lucruri minore, precum machiajul sau coregrafia baletului, dar nu s-ar fi oprit aici și ar fi vorbit necorespunzător cu echipa de producție, criticând-o și jignind-o.

Se pare însă că nu doar Andreea Bălan ar fi vizată de mai marii Antenei. Filmările la noul sezon „Te cunosc de undeva” vor începe la finalul lunii noiembrie, începutul lui decembrie.

„Nu contează să apari, ci ceea ce faci”

Andreea Bălan, dată afară de la emisiunea Te cunosc de undeva?

Cu ceva timp în urmă, Andreea Bălan s-a arătat dezamăgită de lipsa de profesionalism din televiziune, mărturisind că se ghidează după motto-ul: „Nu contează să apari, ci ceea ce faci și spui atunci când apari”.

Vedeta a specificat că mulți ajung să fie prezenți la televiziune, „însă puțini dintre ei au cu adevărat ceva semnificativ. Și ce te faci atunci când ai ceva spectaculos de prezentat, dar oamenii din spatele camerelor nu reușesc să surprindă, să filmeze sau să monteze aceste momente în timp real?”.

Andreea Bălan s-a pus la adăpost cu banii și le-a făcut conturi fetițelor

Dar Andreea Bălan nu are de ce să-și facă probleme din punct de vedere financiar. Ea a mărturisit recent că a fost și este o femeie chibzuită, pentru că așa a fost învățată de mama sa.

„Întotdeauna am încercat să am bani deoparte pentru zile negre, pentru că mama mea așa m-a învățat. Mi-a spus că meseria de artist este efemeră și să am grijă. (…) Fetele au două conturi, separate, pe numele fiecăreia și la 18 ani vor avea acei bănuți. Și odată la două-trei luni depun niște bani acolo”, a mărturisit artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre