Simona Ionescu / Redactor Șef

Revine! Oare este Simona Gherghe emoționată să găzduiască noua sa emisiune?

Revine! Oare este Simona Gherghe emoționată să găzduiască noua sa emisiune?
Revenire de senzație: Simona Gherghe este pregătită să apară din nou pe micile ecrane, după o pauză de aproape doi ani. Prezentatoarea TV îndrăgită de telespectatorii români va găzdui emisiunea Mireasa, de pe postul Antena 1.

Simona Gherghe a lipsit din televiziune după ce a devenit mămică de două ori. Aceasta revine cu puteri proaspete și energie frumoasă la Antena 1. Zvonurile de pe rețelele de socializare spuneau cu o lună în urmă că Gabriela Cristea ar urma să prezinte al doilea sezon al emisiunii Mireasa. Gabriela Cristea și-ar fi dorit să îi „sufle” show-ul Dianei Dumitrescu chiar în această toamnă. În ciuda vorbelor care circulau pe internet, lucrurile au stat cu totul diferit, iar cea care va reveni pe micile ecrane este Simona Gherghe.

Ce declară Simona Gherghe despre revenirea ei pe micile ecrane

Începând cu data de 5 septembrie, vedeta va fi la cârma reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1. Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 14:00, şi sâmbătă, de la 13:30.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită. Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască, vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară. Pentru ei va fi şi mai dificil, chiar dacă vor locui într-o casă absolut spectaculoasă! Aşa că vă invit în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 14:00 şi sâmbătă de la ora 13:30 să-mi fiţi alături în această aventură!”, a mărturisit Simona Gherghe.

Simona Gherghe a renunțat la emisiunea Acces Direct

Simona Gherghe a găzduit anterior emisiunea „Acces direct”. Prezentatoarea TV este căsătorită cu Răzvan Săndulescu şi au doi copii împreună. În luna mai 2019, a născut un băiețel, căruia i-a pus numele Vlad Ioan. Vedeta mai are o fetiță de trei ani, Ana Georgia. 

La Antena 1, Simona Gherghe a prezentat mai întâi știrile de la Observator, după care, din 2010, a primit pe mână formatul “Acces Direct”. În vara anului 2019, aceasta a anunțat că nu mai dorește să revină pe postul de prezentatoarea al emisiunii „Acces Direct”. Locul ei a fost luat de Mirela Vaida.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre