Simona Ionescu / Redactor Șef

Rică Răducanu îi plânge soarta lui Ilie Năstase. Fostul portar îl avertizează pe afacerist

Rică Răducanu îi plânge soarta lui Ilie Năstase. Fostul portar îl avertizează pe afacerist
Și Rică Răducanu și Ilie Năstase au fost mari cuceritori în viață, dar fostul portar s-a cumințit și acum îi dă sfaturi celebrului afacerist.

Fostul mare sportiv Ilie Năstase nu poate să spună că nu a avut noroc de femei frumoase, însă i-a fost totdeauna greu să le păstreze. E greu de spus dacă el a fost sau nu vinovat de multele despărțiri, însă Rică Răducanu e de părere că prietenul său nu a fost niciodată o alegere potrivită. În plus, Rică susține că nici femeile nu mai sunt ce-au fost odată, pentru că s-au șmecherit și nu mai vor să-și facă o familie.

„N-a găsit pe cineva care să stea cu el așa cum e el”

,,În tinerețe, când jucam fotbal, eram un fel de Ilie Năstase, făceam tot felul de glume pe teren, aveam gagici. Eu și Ilie am fost și am rămas ca frații, eu sunt mai mare doar cu o lună decât el. El a trecut și prin despărțiri, divorțuri, dar, măi, tată, el nu că n-a avut noroc, ci n-a găsit pe cineva care să stea cu el așa cum e el, cum am fost și eu.

Chiar dacă mă mai duceam pe colo, colo, sau ziceam una sau alta, casa a fost mereu casă. Femeia trebuie să tragă de casă, ca să aibă o familie. Acum însă femeile s-au șmecherit, de-aia nu mai există familii. Când vorbesc despre căsătorie, ele zic:” Da, da, facem, mai la anul!”, a spus Rică Răducanu pentru Playtech Știri.

Ilie Năstase, la un pas să se despartă și de Ioana

Cu doar o lună în urmă, Ilie a fost la un pas de despărțire și de actuala soție, Ioana, care a anunțat că cei doi nu mai locuiesc sub același acoperiș. Între timp lucrurile s-au schimbat și cei doi au plecat împreună să petreacă sărbătorile de iarnă.

,,Voi merge cu copiii, cu Ilie. Suntem în familie. Acum de Sărbători nu pot să-l las, Doamne fereşte! Eu mereu de Sărbători am încercat să fie pace, linişte, că aşa e frumos”, a mărturisit Ioana Simion.

Rică a avut noroc de o soție iertătoare

La polul opus se află Rică Răducanu, care spune că a avut mare noroc de la Dumnezeu cu o soție care i-a iertat foarte multe de-a lungul vieții. ,,În lungile cantonamente pe care le-a avut, pe parcursul anilor, nu știam decât să împachetez și să despachetez bagaje. Pe copilul nostru de-abia îl vedea la față, dar eu m-am chinuit singură să țin rostul casei și al fiului, deoarece soțul meu nu a avut niciodată aceste griji. Secretul longevității relației noastre a fost că am știut să fiu și iertătoare și răbdătoare”, a spus sportivul cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre