Simona Ionescu / Redactor Șef

Richard Abou Zaki, de la Chefi la cuțite 2024, ar vrea să știe ce are în cap producătoarea Mona Segall

Richard Abou Zaki, de la Chefi la cuțite 2024, ar vrea să știe ce are în cap producătoarea Mona Segall
Dacă până acum l-ați cunoscut pe chef Richard Abou Zaki din postura de bucătar desăvârșit, acesta ascunde multe secrete. Recent, a dezvăluit că are un talent ascuns la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Chef Richard Abou Zaki și-a surprins fanii cu lucruri necunoscute despre el. Ce talent ascuns are unul dintre cei mai buni bucătari ai lumii?

Bucătarul e fascinat de George Clooney

Într-un scurt video pe contul de socializare, simpaticul bucătar a mărturisit că primul lucru pe care-l face când se trezește dimineața este să verifice telefonul. Îndrăgostit de culoarea albastră, chef Abou Zaki e fascinat de George Clooney și și-ar dori mult să poată sta la o cafea cu fantasticul actor.

Iar dacă ar avea o mare putere și putea citi gândurile cuiva, ar vrea să știe ce are în cap producătoarea emisiunii Chefi la cuțite, Mona Segall.

Bucătarul adoră pisicile

Când timpul îi permite îi place să savureze o cupă cu una dintre cele mai șampanii din lume, Krug. În ceea ce privește animalele, pisica este preferata sa, iar talentul său ascuns la care nimeni nu s-ar fi așteptat este că-l imită fantastic de bine pe Mickey Mouse.

„Nu câștigam mare lucru, nu-mi permiteam aproape nimic”

Dacă acum are tot ce-i poftește inima, începuturile sale au fost grele și nu va uita niciodată zecile de ore lucrate și puținii bani câștigați. „Îmi amintesc că eram la Londra, mă simțeam foarte singur, nu câștigam mare lucru, nu-mi permiteam aproape nimic.

Munceam 18 ore pe zi, eram atât de obosit încât ajungeam să plâng. Era o lume dură, rece, în care nu mă regăseam. Dar am găsit mereu puterea în credința mea.

N-am încetat niciodată să cred, nici când mă ardeau cu tigaia pe mână, că nu eram mai rapid. Trebuie să nu te oprești niciodată, visul tău trebuie împlinit orice ar fi. Și va fi, așa a fost și pentru mine”, s-a destăinuit bucătarul.

Ultimul succes al lui Richard din această vară

Așa cum am mai anunțat, chef Richard a mai înregistrat un succes în Italia. Aplaudat pentru rolul său de jurat la emisiunea „Chefi la cuțite”, Richard Abou Zaki tocmai și-a adăugat o nouă realizare în palmaresul său deja impresionant. Unul dintre cele cinci restaurante pe care le-a deschis în Italia a primit o recunoaștere semnificativă. Vestea a aflat-o în România, în timp ce filma sezonul 14 al emisiunii culinare de la Antena 1.

Restaurantul său, Controluce,  tocmai a fost inclus în prestigiosul ghid italian 50 Top Pizza, fiind selectat în categoria „Pizzerie Eccellenti 2024” (Pizzerii excelente în 2024). Nominalizarea e cu atât mai importantă și evidențiază succesul remarcabil al lui Chef Richard Abou Zaki în industria culinară italiană, având în vedere că a reușit această performanță la doar șase luni de la deschiderea localului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre