Simona Ionescu / Redactor Șef

Ritualurile Loredanei Groza neștiute de nimeni. Trucuri pentru viața perfectă

Ritualurile Loredanei Groza neștiute de nimeni. Trucuri pentru viața perfectă
La 53 de ani, Loredana Groza pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. E parcă mai frumoasă ca niciodată, iar responsabile pentru acest lucru sunt, probabil, și ritualurile de la care nu se abate niciodată.

Invitată în primul său podcast, Loredana Groza a spus câteva secrete pe care nimeni nu le-a știut până acum. Iată ritualurile Loredanei Groza.

Se spune că nu există artist care să nu aibă un ritual al său înainte de a urca pe scenă. Și Loredana le are pe ale ei, dar sunt total diferite de ceea ce ar crede cineva. Artista le-a dezvăluit fanilor săi cât de importantă e, de exemplu, flacăra unei lumânări pentru organism.

„În fiecare dimineață aprind o candelă”

„Vă recomand să stați în preajma unei surse de flăcări în fiecare zi. Este un lucru extrem de benefic pentru organism și pentru starea mentală. Îndreptați palma spre flacără și apoi cu spatele. Zece minute pe zi este extraordinar. Eu fac asta și în fiecare dimineață aprind o candelă și îmi pun puțină lumină pe cap. dar flacăra lumânării o puteți pune și lângă un vas cu apă. Și veți observa că se schimbă puțin structura apei”, s-a destăinuit cântăreața.

„Mă izolez, nu vorbesc nici cu membrii familiei, nici cu prietenii”

Foarte legată de spiritualitate, Loredana consideră că se expune și așa prea mult prin meseria pe care o are, de aceea are nevoie de momente în care să stea cu propria persoană. Și să tacă. „Tăcerea este un exercițiu foarte puternic pentru fiecare dintre noi. Eu recomand tăcerea și să stea câteva zile departe de televizor, telefon, carte, orice sursă care te poate distrage și să stai cu tine. Să vezi ce găsești acolo. Și după aceste zile revii în lume alt om.

Eu fac frecvent asta, aproape săptămânal. Mă izolez acasă, stau pe silent. Nu vorbesc nici cu membrii familiei, nici cu prietenii, nu vorbesc la telefon. (…) E ca la sportul de performanță, ai nevoie de recuperare. Același lucru se întâmplă și cu mine. Nu știu dacă toți artiștii fac asta… (…)

„Vocea e practic o iluzie”

Energia asta pe care o avem e limitată și cu cât reușim să o dirijăm înspre direcția în care avem nevoie spre a cânta, a folosi vocea, instrument pe care nu putem să-l atingem… acest instrument e practic o iluzie, noi lucrăm cu ceva magic. (…) Trebuie să avem grijă pentru că trebuie să obținem sunetul acela perfect, sublim. Acela care vine din suflet și nu vine tehnic. Vocea și harul pe care ți-l dă Dumnezeu”, a mărturisit vedeta.

„Nu dorm niciodată în timpul zilei”

Chiar dacă doarme patru ore pe noapte, Lori susține că indiferent cât ar fi de obosită știe să-și dozeze energia. Și niciodată nu se odihnește în timpul zilei. „Nu dorm niciodată în timpul zilei, indiferent cât aș fi de obosită pentru că îmi scade metabolismul. E ca și cum pornești o uzină, apoi o închizi. Iar pentru a ridica la nivelul energetic, iarăși e greu. (…) În drum spre concerte, în mașină, fac meditații”, a mai spus Loredana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre