Simona Ionescu / Redactor Șef

Robbie Williams, fermecat de noua sa dantură. Dinții vechi au fost folosiți ca desfăcător de sticle

Robbie Williams, fermecat de noua sa dantură. Dinții vechi au fost folosiți ca desfăcător de sticle
Robbie Williams și-a dezvăluit noua dantură care i-a schimbat radical fizionomia. Cântărețul a recunoscut că și-a stricat dinții desfăcând sticle, dar și din cauza cocainei pe care a consumat-o.

Robbie Williams a dezvăluit că are dinți noi după ce i-a „abuzat” pe cei vechi timp de trei decenii. Artistul a mărturisit că deja îi „iubește”, deși sunt doar cei temporari.

„Surprins” să treacă prin această transformare atât de repede

Cântărețul Robbie Williams în vârstă de 50 de ani le-a arătat fanilor într-o postare pe contul de socializare că inițial a mers la dentist doar pentru un consult. Dar a sfârșit prin a pleca cu dinți noi, dar abia peste o lună medicul îi va pune pe cei definitivi.

Încântat de rezultat, fostul star Take That a spus că îi „place” cum arată și a fost „surprins” să treacă prin această transformare atât de repede.

„La revedere, micii mei prieteni galbeni”

„M-au servit bine, dar am abuzat de ei. Deschideam sticle cu ei. Espresso-ul îi păta. Am frecat cocaină pe ei, nu îi periam așa cum trebuie. Am trecut prin multe împreună. Dar acum e timpul să mergem mai departe. La revedere, micii mei prieteni galbeni”, a mai spus artistul.

„Dacă îți place cum arată provizoriu, vei fi uimit de dinții permanenți”

Robbie Williams și-a pus dinți noi. Sursă foto: Daily Mail

La scurt timp după ce au văzut postarea, fanii lui Robbie au sărit imediat și l-au complimentat. „Arată uimitor, Rob. Sunt o asistentă dentară în Australia. Dacă îți place cum arată provizoriu, vei fi uimit de dinții permanenți”, „Felicitări pentru noul tău zâmbet Robbie! Arată grozav”, „Albul ți se potrivește bine”, au spus unii dintre internauți.

În documentarul său Netflix de anul trecut, Robbie a dezvăluit că viața sa „scăpat de sub control atât de grav” după ce a deschis o sticlă de votcă în fiecare seară, înainte de a merge la repetițiile Take That. Robbie, care în cele din urmă a părăsit trupa în 1995, a reflectat asupra dependenței sale de droguri și alcool, și cât de mult i-a afectat viața.

„Sunt deprimat și bolnav mintal”

„Înghițeam tot ce-mi pica în mână, ecstasy, cocaină, băutură. Beam o sticlă de vodcă în fiecare seară înainte să merg la repetiții. Mă uităm la cineva în cădere liberă, dependent de cocaină și alcool. Era imposibil să mă ajut, să mă opresc.

Toată lumea știa că am probleme, dar nu le păsa, trecusem de punctul fără întoarcere. Viața mea scăpase de sub control atât de grav încât managerul meu a înțeles ce trebuie să facă: să fiu dus la dezintoxicare.

Obișnuiam să beau și să mă droghez pentru că mă ajutau să nu mă mai simt așa. Dar când renunți la asta, apare tot ceea ce ai reprimat și eu am reprimat asta ani de zile. Sunt deprimat și bolnav mintal”, s-a destăinuit Robbie Williams.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre