Simona Ionescu / Redactor Șef

Robert De Niro și tânăra lui iubită, mai îndrăgostiți ca niciodată la dineul de dinaintea premiilor Oscar. Ce ținute au ales

Robert De Niro și tânăra lui iubită, mai îndrăgostiți ca niciodată la dineul de dinaintea premiilor Oscar. Ce ținute au ales
La 80 de ani, Robert De Niro și Tiffany Chen au părut mai îndrăgostiți ca niciodată la dineul anual Chanel de dinaintea premiilor Oscar, care a avut loc sâmbătă în The Polo Lounge, Beverly Hills.

Pentru dineul Chanel de dinaintea premiilor Oscar, Robert De Niro a optat pentru un sacou albastru marin, tricou și pantaloni negri. Iubita lui, Tiffany Chen, de 45 de ani, și-a arătat bustul într-un sutien de plasă, pantaloni și a accesorizat sotul cu ochelari de soare eleganți și o geantă Chanel roz. Cei doi au părut mai fericiți și îndrăgostiți ca niciodată în timp ce au sosit braț la braț la evenimentul plin de vedete, înainte de premiile Oscar 2024.

robert de niro indragostit
Robert de Niro alături de iubita sa la dineul dinaintea premiilor Oscar. Sursă foto: Daiily mail

Cei doi au devenit părinți anul trecut în aprilie

Cuplul a avut prima legătură romantică în 2021 și au devenit părinți în aprilie 2023. Legenda Hollywoodului, De Niro, divorțat de două ori, este, de asemenea, tatăl mândru al altor șase copii. E vorba de Drena, 56 de ani, și Raphael, 47 de ani, cu fosta sa soție Diahnne Abbott, Elliot, 25 de ani, și Helen, 12 ani, cu fosta soție Grace Hightower, și gemenii Aaron și Julian, 28 de ani, cu fosta sa iubită, Toukie Smith.

Întrebat despre sentimentele sale în legătură cu faptul că a devenit din nou tată, la vârsta de 79 de ani, bărbatul a declarat pentru Page Six că sarcina lui Chen a fost „planificată”. „Sunt de acord cu asta. Mă simt bine cu asta”, a spus actorul. Se crede că Tiffany și Robert s-au întâlnit pentru prima dată în 2015, când au lucrat împreună la filmul The Intern.

robert de niro indragostit
Bebelușul lui De Niro, venit pe lume anul trecut

Robert De Niro a luat Oscarul de două ori

Robert De Niro a primit o nominalizare la Oscar, pentru rolul său din „Killers of the Flower Moon”. De asemenea, pentru „munca” sa în rolul lui William King Hale, el a primit o nominalizare pentru cel mai bun actor în rol secundar. De Niro este deja de două ori câștigător al premiilor Oscar, primind trofee pentru „The Godfather Part II” și „Raging Bull”.

Actorul a declarat că s-a simțit „grozav” să primească încă o nominalizare la Oscar, însă nu a sărbătorit această realizare desfăcând șampania. În plus, legendarul actor spune că nu are de gând să se retragă din lumea filmului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre