Simona Ionescu / Redactor Șef

Rod Stewart, tată dedicat la 79 de ani. Artistul, mândru de fiul său hocheist

Rod Stewart, tată dedicat la 79 de ani. Artistul, mândru de fiul său hocheist
La cei 79 de ani pe care îi are, Rod Stewart nu este numai un cântăreț legendar, ci și un tată pe măsură. Artistul este dedicat celor opt copii ai săi, dar fiul său hocheist i-a dat recent un real motiv de mândrie.

Rod Stewart se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu o familie numeroasă. Star-ul are 8 copii cu mai multe femei, dintre care ultimii sunt Alastair și Aiden, pe care îi are cu soția sa actuală, Penny Lancaster. Deși la un moment dat mărturisea că are momente în care uită prenumele numeroșilor săi copii, star-ul este totuși un tată dedicat, iar acest lucru se vede și pe rețelele sociale. 

Rod Stewart este considerat unul dintre cei mai bine vânduți artiști ai tuturor timpurilor
Sursa foto: Instagram

Iconicul cântăreț a avut recent un moment de celebrare în familie, pe care a ținut să îl împărtășească pe Instagram. Fiul lui Liam, în vârstă de 29 de ani, care este jucător de hochei pe gheață, a câștigat Cupa Ligii Naționale de Hochei pe Gheață din Anglia, cu echipa sa Milton Keynes Lightning – pentru care joacă din 2019.

Rod Stewart a spus cât de mândru e de fiul său 

Arătând elegant, Rod a pozat alături de Liam, pe care îl împarte cu fosta sa soție Rachel Hunter, dar și cei mai mici fii ai săi, Alastair, 18 ani, și Aiden, 13 ani – copiii săi cu soția Penny Lancaster.

Rod Stewart s-a pozat cu fiul Liam (centru sus), Alastair (stânga) și Aiden (centru jos)
Sursa Foto: Instagram

Acesta a adăugat și o descriere la fotografie care spune: „Mândru cum numai un tată ar putea fi, felicitări @mklightningihc @discostew94”. Liam, care este atacant pentru echipa, Alastair și Aiden se alătură numeroasei familii a lui Rod – care include de asemenea pe Sean, 43 de ani, și Kimberly, 44 de ani, cu fosta soție Alana Stewart; fiica Ruby, 36 de ani, cu fosta iubită Kelly Emberg; sora lui Liam, Renee, 31 de ani; și Sarah, 59 de ani.

Cântărețul l-a încurajat pe regele Charles

Postarea lui Rod vine după ce acesta l-a lăudat pe regele Charles pentru că a vorbit public despre diagnosticul său de cancer. Regele a anunțat că a fost diagnosticat cu o formă de cancer luna trecută și este în prezent în tratament.

Rod Stewart l-a felicitat pe regele Charles pentru curajul de a spune că suferă de cancer la prostată
Sursa foto: Scottish Daily Express

Sir Rod a dezvăluit în 2019 că a suferit de cancer de prostată timp de trei ani și că este în afara pericolului. În timpul unei apariții la o emisiune recentă, Sir Rod l-a lăudat pe rege pentru că a fost deschis în legătură cu boala sa. Sir Rod Stewart a spus: „Să ne dăm jos pălăriile în fața regelui nostru, care a făcut publică această informație. Suntem frați de cancer de prostată!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre