Simona Ionescu / Redactor Șef

Roger Federer, la 39 de ani. Petrece cu familia, în Elveția

Roger Federer, la 39 de ani. Petrece cu familia, în Elveția
Marele jucător de tienis Roge Federer împlinește pe 8 august vârsta de 39 de ani. Se află în Elveția, împreună cu soția și cei patru copii ai lor și continuă să ajute persoane în nevoie.

Roger Federer, se află în Elveția de când turneele de tenis au fost oprite, din pricina pandemiei de COVID-19. Acolo va sărbători, împreună cu familia sa frumoasă, soția și cei patru copii ai lor: Soția Mirka Federer și cei patru copii ai lor: gemenele Myla și Charlene, (7 ani) gemenii Leo și Lenny (3 ani).

Soția Mirka Federer și cei patru copii ai lor: gemenele Myla și Charlene, (7 ani) gemenii Leo și Lenny (3 ani)

Roger Federer împlinește 39 de ani

Pentru unii, Roger Federer este cel mai bun din toate timpurile, pentru alții este cel mai elegant. Apreciat de adversari, de fanii de pretutindeni și chiar și de unii susținători ai rivalilor. Cine iubește cu adevărat tenisul, a remarcat magia pe care Mister Perfect o arată pe teren.

E o zi mare pentru Roger Federer, cea în care împlinește 39 de ani, vârstă la care continuă să contribuie prin jocul său la dezvoltarea sportului alb.

Roger Federer proftită din plin de pauza de la competiţiile sportive. În ciuda faptului că se gândeşte cu nostalgie la terenul de tenis şi asteaptă cu nerăbdare să concureze din nou, eleveţianul nici nu vrea să audă despre antrenamente.

Roger Federer a dezvăluit în cadrul unei videoconferinţe cu Gustavo Kuerten, susţintă în cadrul evenimentului «Vencendo Juntos» («Câştigăm împreună») pentru strângerea de fonduri pentru ajutorarea a 35.000 de familii în Brazilia, că nu se antrenează în perioada aceasta. El preferă să se bucure altfel de timpul petrecut alături de familie, aşadar exerciţiile fizice se află pe loc secund.

Acum câteva zile, un filmuleț cu Roger Federer a făcut înconjurul lumii.

Sportivul a plecat de la reședința sa din Elveția și a mers în Italia. El văzuse un videoclip cu două fete, chinuite de distanțarea socială, încercând un joc de tenis de pe acoperișurile a două clădiri învecinate. La un astfel de antrenament, cele două fetițe Carola și Vittoria, s-au trezit că sunt vizitate de Roger Federer, în orașul lor natal, Finale Ligure, Italia.

Roger Federer, Biografia

  • Născut pe 8 august 1981, la Basel, Elveția. 1.85 metri, 85 de kilograme.
  • A încheiat anul pe locul 1 în sezoanele: 2004, 2005, 2006, 2007, 2009.
  • Jucător de mâna dreapta, execută reverul cu o singură mână.
  • 103 titluri ATP în carieră, dintre acestea 20 fiind de Grand Slam (record absolut), iar 28 de categorie Masters.
  • Are 1242 de victorii în carieră și a pierdut de 271 de ori. A câștigat în total doar din tenis $129.946.683.
  • A devenit pentru prima dată lider mondial pe 2 februarie 2004.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre