Simona Ionescu / Redactor Șef

Românca Mădălina Ghenea a ajuns în Vanity Fair. Citiți ce scriu străinii despre „Noua Ghenea”!

Românca Mădălina Ghenea a ajuns în Vanity Fair. Citiți ce scriu străinii despre „Noua Ghenea”!
Mădălina Ghenea, actriță  și model, e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. În vârstă de 35 de ani, aceasta își crește singură fiica, Charlotte, pe care o are din relația cu antreprenorul Matei Stratan, în timp ce face ravagii în costume de baie minimaliste în cea mai nouă campanie pentru un mare brand de articole de gen.

Luna aceasta, ediția italiană a celebrei reviste Vanity Fair îi alocă pagini și titlu de copertă  româncei. Într-un interviu exclusiv vorbește despre „Noua Ghenea”, așa cum titrează jurnaliștii. După ce a avut mulți iubiți celebri, fiind, cel mai recent, legată de un celebru tenismen, acum nu e în nicio relație, preferând prietenia și camaraderia bărbaților din jurul ei, în detrimentul unei relații. Focusul frumoasei românce este pe fiica sa.

Fire foarte deschisă, Mădălina Ghenea e mereu atentă să discute cu fanii ei și le răspunde la toate curiozitățile. Dacă știți deja cum își îngrijește părul sau trupul, ce dietă urmează și de câte ori pe săptămână face sport,  din Vanity Fair veți afla cum se simte. Mental, Mădălina Ghenea recunoaște că are altă vârstă.

Frumoasa Mădălina Ghenea apare într-un interviu exclusiv în Vanity Fair

Una mult mai matură. „Noua Ghenea” are de fapt 50 de ani. Iar fotografia realizată de Ivan Genassi, care ilustrează coperta interviului e grăitoare. „Mădălina Ghenea se simte de 50 de ani, titrează jurnaliștii. Dar frumoasa actriță româncă are doar treizeci ceva de ani de ani. Un „mister” pe care ea îl dezvăluie în acest interviu, în care vorbește despre destinul ei, despre începuturile în modă, despre copilăria desculță și despre persoana care i-a schimbat viața în bine”.

Ce a făcut Mădălina Ghenea la Rolland Garros

Zilele acestea, Mădălina Ghenea a urmărit, din tribuna VIP unul din cele mai titrate turnee de tenis. Presa a scris că ar fi fost acolo ca să își încurajeze noul iubit, tenismenul de 32 de ani Grigor Dimitrov, cel mai bine clasat jucător bulgar din istorie. Oficial, niciunul dintre ei nu a confirmat  relația ( încă). De ceva timp Mădălina nu a avut un iubit, deși în trecut s-a iubit cu Gerard Butler, Leonardo DiCaprio sau Philip Plein, ca să nominalizăm doar câteva exemple din frumoșii momentului care i-au trecut prin brațe.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre