Simona Ionescu / Redactor Șef

Românca milionară de la Hollywood vorbește despre relația ei cu Jennifer Lopez. Nadia Comăneci o felicită

Românca milionară de la Hollywood vorbește despre relația ei cu Jennifer Lopez. Nadia Comăneci o felicită
Situația delicată prin care trece Jennifer Lopez în ultima perioadă, ca urmare a zvonurilor despre despărțirea de Ben Affleck au dat-o peste cap pe artistă. Îi sare în ajutor o celebră româncă de la Hollywood.

Jennifer Lopez are prieteni de suflet, iar acest lucru se vede mai ales acum când situația mariajului cu Ben Affleck e pe muchie de cuțit. Anastasia Soare, românca milionară de la Hollywood a asigurat-o de toată sprijinul său, printr-un mesaj pe care l-a postat pe contul de socializare. Printre persoanele care au felicitat-o s-a numărat și Nadia Comăneci.

Anastasia Soare „îi spală imaginea” prietenei sale, Jennifer Lopez. Regina sprâncenelor a povestit cum a cunoscut-o pe divă, punctând cât de bine știe să-și etaleze frumusețea naturală.

„Cu fiecare an care trece, se pare că devine din ce în ce mai bună”

„De când am cunoscut-o pe Jennifer Lopez în 1993, ea a continuat să captiveze publicul cu frumusețea și stilul ei în continuă evoluție. Cu fiecare an care trece, se pare că devine din ce în ce mai bună, demonstrând o înțelegere profundă a corpului său și a ceea ce funcționează cel mai bine pentru ea. Fie că este vorba de accentuarea siluetei sale frumoase sau de evidențierea chipului său uimitor, Jennifer știe cum să își pună în valoare fără efort frumusețea naturală.

„Cu fiecare ținută pe care o poartă, se transformă într-o franțuzoaică șic sau într-o frumusețe italiană atemporală”

Anastasia Soare i-a luat apărarea prietenei sale, Jennifer Lopez

Și când vine vorba de a păși pe podium sau de a avea un look de covor roșu, nimeni nu se compară cu ea. Ea emană încredere și grație, făcând din fiecare ținută pe care o poartă un adevărat moment de modă. Ea emană eleganță și grație fără efort la show-ul Dior, captivând pe toată lumea cu prezența ei uimitoare.

Cu fiecare ținută pe care o poartă, se transformă într-o franțuzoaică șic sau într-o frumusețe italiană atemporală, demonstrându-și stilul și frumusețea de neegalat.

Fotografii inedite cu Jennifer Lopez

Ea întruchipează cu adevărat esența unui model și a unei icoane clasice, lăsându-ne înmărmuriți de eleganța și rafinamentul ei. Sunt atât de mândră să o numesc prietenă”, a fost mesajul Anastasiei Soare. Regina sprâncenelor a postat totodată și câteva fotografii cu Jennifer Lopez. La rândul său, Nadia Comăneci a trimis un mesaj scurt: „Love this”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri